Explosieve reactie van Rachel Hazes op gerucht rondom de échte vader van André jr

rachel-hazes

Het lijkt erop dat de bom in huize Hazes elk moment kan barsten. Terwijl iedereen dacht dat de relatie tussen Rachel en haar zoon André Hazes jr. niet veel erger kon worden, blijkt er nu een veel pikanter verhaal op de loer te liggen. Yvonne Coldeweijer voorspelde anderhalf jaar geleden al dat Rachel een stap verder zou gaan dan alleen ruzie maken over zijn artiestennaam. En zou Rachel haar zoon willen confronteren met een schokkende waarheid – namelijk dat zijn overleden vader, André Hazes sr., helemaal niet zijn echte vader is.

Rachel schiet in de aanval

Volgens Yvonne is Rachel bezig met de voorbereidingen om haar zoon zijn artiestennaam af te pakken en hem enkel nog als ‘André Hazes jr.’ door het leven te laten gaan. Maar daar blijft het niet bij, zegt Yvonne. Ze vermoedt dat Rachel op het punt staat om iets nog veel explosievers te onthullen. Al eerder heeft ze aangegeven dat Rachel zou dreigen te onthullen dat de échte vader van André jr. niet Hazes senior is, maar een andere man, namelijk de vermoorde drugscrimineel Marco Eijk.

Ondanks dat velen deze claim als pure roddel afdoen, blijft het gerucht maar aanhouden. Zelfs Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story en woordvoeder van Rachel, moet toegeven dat de naam van Marco Eijk al vaker in de wandelgangen is gefluisterd. “Mensen roepen van alles, zoals dat John de Wolf de vader zou zijn, maar die geruchten slaan nergens op,” probeert Guido in Shownieuws de boel te sussen. Maar als zelfs hij het niet volledig kan ontkennen, begint iedereen zich af te vragen: zit er misschien toch een kern van waarheid in?

Op de camping

Het verhaal rond John de Wolf werd al snel van tafel geveegd. Guido bevestigde dat John en Rachel weliswaar beide op dezelfde camping stonden, maar dat er verder niets tussen hen speelde. Maar wat Marco Eijk betreft, lijkt het verhaal een stuk ingewikkelder te liggen. De geruchten blijven zich opstapelen, vooral omdat André jr. op een verontrustende manier veel op Marco lijkt. Wie was Marco Eijk precies? Volgens insiders was hij naast André sr. de andere grote liefde van Rachel. Tragisch genoeg werd Marco in 2004, hetzelfde jaar dat André sr. overleed, op brute wijze geliquideerd in België. Hij was een beruchte drugsbaron en zijn dood liet diepe sporen na in Rachel’s leven.

Doodgeschoten op een landweggetje was Marco Eijk geen onbekende in de onderwereld. En zijn link met Rachel bleef veel mensen intrigeren. “Het gerucht dat hij de vader van André zou zijn, kwam snel bovendrijven,” zegt Guido. Rachel zou zelfs iets over dit gerucht hebben losgelaten, maar Guido blijft erbij dat het absoluut niet kan kloppen. “Marco zat in die tijd in de gevangenis, onder zeer streng toezicht. Er was simpelweg geen mogelijkheid om Rachel zwanger te maken,” houdt hij vol.

Is het echt onmogelijk?

Maar wie houdt wie nu voor de gek? Zou Marco tijdens zijn gevangenisstraf écht geen kans hebben gehad om Rachel zwanger te maken? De meest sceptische fans weten het zo net nog niet. Ondanks Guido’s pogingen om de geruchten te ontkrachten, lijkt het vuur van de speculatie alleen maar op te laaien. En laten we wel wezen: Yvonne Coldeweijer heeft vaker gelijk gehad dan men wil toegeven als het om de Hazes-clan gaat.

Zal Rachel haar dreigementen doorzetten en écht gaan beweren dat André sr. niet de vader is van haar zoon? En hoe zal André jr. reageren op dit alles? Eén ding is zeker: dit verhaal is nog lang niet voorbij.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mocht het al waar zijn dan denk ik dat Rachel dit niet zal melden . Simpelweg omdat het haar imago van treurende weduwe en het verheerlijken van haar allesie of hoe ze het dan ook brengt ernstig zou schenden .Als Andre het chr zou willen weten dan is een d.na onderzoek tegenwoordig makkelijk gedaan.

Stel dat dit waar is , dan zou ze het bekend kunnen maken om op die manier junior zijn erfenis door de neus te boren.

het is niet waar!

het zal maar over je gezegd blijven worden of over je pa en ma.
als ik andré h6 of rachel zou zijn zou ik er nog een proces tegenaan knallen
te beginnen bij wederom yvon coldeweijer die speciaal voor wederom deze zieke insinuaties uit het het riool gekropen kwam.

Met Kerst zitten Ze allen rond de Boom en zingen Ze weer allemaal Kerstfeest voor Ons van die Ouwe.
En die kijkt dan tevreden naar beneden.

😉😆☘😍🤣

😂😂😂

Ze is nog niet in haar 1e leugen gestikt.