Rogier Smit uit De Alleskunner VIPS gegooid na wangedrag

rogier

Rogier Smit ooit het stralende middelpunt van reality-tv lijkt compleet te zijn ontspoord. Volgens insiders is de oud-realityster zelfs van de set van De Alleskunner VIPS gestuurd nadat hij de productie beschuldigde van “nazi-praktijken”. Rogier beweert dat het slechts een woedeuitbarsting was, maar een juicekanaal schetst een zorgwekkender beeld: dit gedrag is allesbehalve eenmalig.

Het lijkt erop dat Rogier vaker in de problemen komt en dat blijft niet onopgemerkt. Volgens een medewerker uit een winkelcentrum vlakbij zijn woning is hij regelmatig de weg kwijt. “Hij claimt clean te zijn, maar telkens als hij hier verschijnt, is hij helemaal van het padje. Hij loopt rare geluiden te maken en gedraagt zich vreemd, alsof hij onder invloed is. Heel triest om te zien,” deelt de bron.

Dat is nog maar het begin. De meldingen over Rogier stromen binnen bij het kanaal. “We krijgen zoveel berichten van mensen die hem regelmatig in een vreemde toestand zien rondlopen. Hij maakt rare geluiden, doet honden na en scheldt willekeurige voorbijgangers uit,” aldus het Juicekanaal. Het roept de vraag op: heeft niemand in zijn omgeving door hoe slecht het met hem gaat?

Een andere getuige had een bizarre ontmoeting met Rogier. “Hij schold me uit toen ik met mijn hond langs hem liep. ‘Hee, jij met je ho*renhond!’ riep hij midden in de winkelstraat. Het was heel apart, je zag duidelijk dat hij niet nuchter was,” vertelt de bron geschokt.

Dit alles maakt maar één ding duidelijk: Rogier Smit, ooit een televisiefenomeen, lijkt in een diep dal te zitten, en het lijkt erop dat er niemand is die hem uit deze neerwaartse spiraal kan trekken.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die moet gewoon nooit meer aandacht krijgen, raar mannetje.

Begrijp ook niet dat deze nare man nog ooit op tv komt. Ook Rattelband ook zo‘n engerd

Goh vip nog wel .Daar ging /gaat het al fout natuurlijk.

VIP zegt mij niets en zeker niet bij zulke figuren die aan zulke programma‘s meedoen