Woede om ex-GTST-ster: Hij beweert kankerpatiënten te kunnen genezen zonder medische hulp

nick

Christophe Haddad, bekend van zijn rol als Nick Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden ligt flink onder vuur vanwege zijn nieuwste onderneming. De voormalige soapster heeft een holistisch centrum geopend, BEAM Health Center, en beweert dat hij patiënten met chronische ziektes, waaronder kanker, kan genezen zonder reguliere medische behandelingen. “Dit is ronduit gevaarlijk!” aldus woedende critici.

In een interview met Story doet Christophe enkele zeer omstreden uitspraken. Hij beweert dat het lichaam in staat is om alles te genezen, zelfs kanker, zolang het zich in de ‘juiste omgeving’ bevindt. Volgens hem kunnen patiënten hun ziekte zelf genezen. Deze bizarre beweringen zorgen voor grote verontwaardiging, vooral onder mensen die dierbaren aan kanker hebben verloren.

Verontwaardiging groeit

Roelof Hemmen, die zijn vrouw verloor aan kanker, uit zijn woede openlijk: “Dit is walgelijk! Zulke mensen mogen geen kwetsbare patiënten misleiden met onzinbehandelingen en daar geld aan verdienen.” Hij roept op om Christophe en zijn centrum te stoppen. “Kwetsbare mensen en kinderen bij zo iemand in handen laten vallen? Dat moet gewoon onmiddellijk gestopt worden.”

Oncoloog slaat alarm

Ook Casper van Eijck, een vooraanstaand oncoloog, luidt de noodklok. “Dit soort uitspraken zijn niet alleen zorgwekkend, maar ronduit gevaarlijk. Mensen moeten beseffen dat reguliere behandelingen zoals chemotherapie en operaties wetenschappelijk bewezen zijn en levens kunnen redden. Wat Christophe doet, is misleidend en brengt levens in gevaar.”

De oproep is duidelijk: kwetsbare mensen moeten beschermd worden tegen dit soort gevaarlijke praktijken.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties