Gaat André Hazes jr. een DNA-test doen om te kijken wie zijn echte vader is?

andre-hazes

De spanning rondom de familie Hazes bereikt een kookpunt en dit keer draait het niet alleen om ruzies of financiële kwesties. Rachel Hazes lijkt vastbesloten om haar zoon, André Hazes jr., zijn artiestennaam af te nemen, de naam die hij deelt met zijn overleden vader. Maar volgens Yvonne Coldeweijer is er veel meer aan de hand. Zij stelt namelijk dat Rachel haar zoon chanteert met een nog pijnlijker geheim: zijn afkomst.

Volgens Yvonne zou de échte vader van André jr. weleens de vermoorde drugsbaron Marco Eijk kunnen zijn, en niet de volkszanger André Hazes. Het gerucht is niet nieuw, maar nu lijken de aanwijzingen steeds concreter. De gelijkenissen tussen Marco en André jr. zijn opvallend, en het is geen geheim dat Rachel destijds een serieuze relatie had met Marco. Hoewel Story-baas Guido den Aantrekker beweert dat Marco tijdens de verwekking van André jr. in de gevangenis zat, betekent dat natuurlijk niet dat het onmogelijk is.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds gooit nog meer olie op het vuur. Hij zou het liefst een dna-test zien, waarbij het dna van André jr. wordt vergeleken met dat van senior. “Het gerucht is al jaren bekend, en ik zou André dolgraag eens een dna-test laten doen,” onthult hij in de podcast Strikt Privé. Maar zo’n test zou natuurlijk wel het ultieme bewijs kunnen leveren van iets waar velen van gruwen: dat André jr. misschien helemaal geen Hazes is.

Evert laat doorschemeren dat als Rachel daadwerkelijk gaat procederen over de naam, de waarheid over de biologische vader van André jr. weleens aan het licht zou kunnen komen. En dat zou niet alleen een schok zijn voor de familie, maar voor heel Nederland. “Het is een buitengewoon pijnlijk verhaal,” zegt hij. “Stel je voor, hij zou niet alleen z’n naam verliezen, maar ook nog z’n identiteit.”

Het idee dat André jr. al die tijd zou twijfelen over zijn afkomst, laat Santegoeds niet los. “Het onderwerp is zo pijnlijk dat als hij al twijfelt, hij dat zo snel mogelijk wil vergeten. Maar stel je voor dat hij niet de zoon is van André Hazes… dat zou verschrikkelijk zijn,” besluit hij.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij kan alleen met test zien of Senior wel of niet zijn vader is toch ?

Lijkt me het beste om die test te doen,dan is het geklets over wie wel of niet de vader is van André uit de wereld geholpen.

André Hazes jr heeft de pech gehad alcoholist André Hazes sr
en kettingroker Rachel van Galen als ouders te krijgen. Er wordt
helaas veel genetisch doorgegeven. Bijkomend nadeel is, dat de slagersdochter ongelooflijk materialistisch is. Hopelijk zal blijken dat de inmiddels dertigjarige Dré zoon is van Marco Eijk of desnoods John de Wolf en als het even kan een andere moeder.

Hij heeft zeker de neus van Hazes Sr., dus denk ik dat Sr. zijn vader is.

Tuurlijk is Andre Senior zijn ouwe die snik in de stem heeft Rocker Andre Jr ook.
Koop maar eens een CDtje of een Download op Spotify je hoort het toch.

En hij zei
“Leef, alsof het je laatste dag is”
“Leef, alsof de morgen niet bestaat”
“Leef, alsof het nooit echt af is”
En “leef, pak alles wat je kan”
En ga, a, a, a
A, a, a, a
A, a, a, a
Pak alles wat je kan
En ga, a, a, a
A, a, a, a
Ga
Pak alles wat je kan