Woede bij Miljoenenjacht-kijkers: Rijke Leonard pikt 263.000 euro in, was al miljonair!

linda

Het is weer zover: een schandaal in de Nederlandse televisiewereld. Leonard uit Staphorst, die onlangs in de uitzending van Miljoenenjacht maar liefst 263.000 euro won blijkt al lang geen financiële zorgen te hebben. Sterker nog, deze geluksduivel is al miljonair, iets wat zowel medekandidaten als de kijkers in het verkeerde keelgat schiet.

Hoe kwam deze 34-jarige ‘geluksvogel’ in de finale terecht? Zonder ook maar één vraag goed te beantwoorden, belandde Leonard in de laatste ronde. Maar het was tegenspeelster Eva die het meest verrassende besluit nam: ze drukte op de knop bij 34.900 euro, zodat Leonard door mocht naar de finale. “Hij is jong, hij heeft kinderen. Ik gun het hem,” zei Eva vol goede bedoelingen. Misschien had ze dat nooit gedaan als ze de waarheid had geweten…

Stiekeme miljonair

Want wat blijkt nu? Leonard had die duizenden euro’s helemaal niet nodig. Volgens het geruchtencircuit runt hij al jaren een lucratief bedrijf, Krale Schietsport, dat al meer dan 125 jaar bestaat. Met 45 man personeel is Leonard allesbehalve een doorsnee deelnemer en dan hebben we het nog niet eens over zijn eigen B.V. Deze blijkt volgens de Kamer van Koophandel bijna 2,7 miljoen euro waard te zijn. Dat Linda de Mol hem die gigantische geldprijs zo vrolijk overhandigde, is nu achteraf pijnlijk.

Feest met champagne?

Terwijl Leonard zijn zakken vulde, was er gelukkig nog iemand die écht groot geluk had: Marieke uit Lippenhuizen, die naar huis ging met maar liefst 478.000 euro. En in tegenstelling tot Leonard, had zij de champagne, feesthoedjes en slingers al klaarstaan. Blijkbaar had zij wél écht een voorgevoel dat het haar dag zou worden.

Terwijl de winnaars proosten op hun fortuin, blijft de nasmaak bij de kijkers toch een beetje zuur.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vond het sowieso een heel vreemd mannetje en als hij werkelijk miljonair is had hij die plek niet moeten accepteren.

De duivel schijt altijd op ene hoop.