Dochter van B&B Vol Liefde-ster Malgosia klapt uit de school over haar moeder

MalgosiaAlbert

Malgosia, bekend van B&B Vol Liefde, weet altijd de aandacht te trekken, maar deze keer is het niet haar opvallende verschijning die voor opschudding zorgt. Haar schimmige verleden komt nu volop in de schijnwerpers te staan, en het verhaal dat haar dochter Nathalie deelt, laat weinig aan de verbeelding over.

Tijdens de opnames van het programma werd er al gefluisterd dat Malgosia een duister geheim met zich meedroeg. Weekblad Story wist het al snel te onthullen: “Malgosia heeft tien maanden achter de tralies gezeten voor drugshandel,” verklapt een insider. “Ze was betrokken bij een criminele organisatie die verantwoordelijk was voor de import van kilo’s cocaïne.”

Achter de tralies

Hoewel het vonnis in Polen werd uitgesproken, bracht Malgosia haar tijd in Nederlandse gevangenissen door. “Ze zat vast in Eversoord, Heerhugowaard en Middelburg,” weet de bron verder te vertellen. Maar het houdt daar niet op: er loopt nog een rechtszaak tegen haar in Polen. “Ze heeft werklieden uit de bouw- en hovenierssector niet betaald en zit met een schuld van maar liefst een half miljoen euro. Toch weigert ze een cent terug te betalen.”

Nathalie spreekt zich uit

Haar dochter Nathalie, die het verleden van haar moeder maar al te goed kent, wist dat deze verhalen vroeg of laat naar buiten zouden komen. “Ik wist dat er van alles gezegd zou worden, dat is niet te vermijden,” laat ze weten aan Party. Toch benadrukt ze dat niet alles wat over haar moeder wordt gezegd, waar is. “Mensen mogen een mening hebben, maar dat betekent niet dat alles wat online rondgaat klopt. Wij weten wat de echte waarheid is.”

Hoe dan ook, Malgosia blijft een mysterieus figuur met een verleden dat haar steeds blijft achtervolgen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties