Rachel Hazes compleet doorgedraaid, buren slachtoffer van bizarre wraakactie

rachel

Het lijkt erop dat Rachel Hazes nu echt compleet de weg kwijt is. Ze staat al bekend als iemand die graag de confrontatie opzoekt, maar dit keer lijkt ze alle grenzen te hebben overschreden. Naast de vreemde rechtszaak waarin ze haar eigen zoon, André Hazes jr., verbiedt om zijn eigen naam te gebruiken, maakt ze nu ook ruzie met haar horecaburen in het Spaanse La Carihuela. Het is werkelijk ongelofelijk wat daar gebeurt.

André Hazes weggeplakt?!

Rachel runt sinds kort Casa Hazes een restaurantje in de toeristische wijk van Torremolinos. Direct aan de overkant van haar zaak zit eetcafé Gewoon DO, een populaire Nederlandse tent die al jaren foto’s van de overleden André Hazes op de ramen heeft hangen. Gewoon DO heeft dit altijd gedaan om hun Nederlandse identiteit te onderstrepen. Maar nu komt het bizarre deel: beveiligingsbeelden van het gesloten café laten zien hoe een medewerker van Casa Hazes zonder pardon alle foto’s van André Hazes heeft afgeplakt met vuilniszakken. Ja, je leest het goed.

Evert Santegoeds kan het niet geloven

Zelfs Evert Santegoeds, de Privé-baas, is geschokt door dit voorval. “Ik wist niet wat ik zag,” zegt hij in Shownieuws. “Je ziet iemand van Casa Hazes die gewoon doodleuk al die foto’s van André afplakt. Dit lijkt weer zo’n typisch Rachel-actie te zijn. Hoe bizar is dit?”

Gewoon DO is op dit moment gesloten vanwege familieomstandigheden en de eigenaren houden alles met camera’s in de gaten. Tot hun verbijstering zagen ze hoe de foto’s werden weggeplakt, zonder enige toestemming. En dat terwijl Rachel zelf ooit had gezegd dat ze geen enkel probleem had met die foto’s.

Van appjes naar oorlog

Volgens de eigenaresse van Gewoon DO had ze zelfs nog contact gehad met Rachel toen ze het café opende. “Ik heb Rachel destijds geappt over de foto’s en ze zei dat ze er geen probleem mee had,” vertelt de eigenaresse. “Sterker nog, Rachel wenste me toen succes en veel omzet. Ze zei zelfs dat ze het me moeilijk kon maken, maar dat ze dat niet zou doen.”

Maar blijkbaar is er iets drastisch veranderd in het hoofd van Rachel. Ineens zijn de foto’s van haar overleden ex-man een probleem, en is er besloten om deze simpelweg af te plakken. Of dit Rachel’s eigen idee was, blijft onduidelijk, maar dat het van haar kant komt, lijkt voor iedereen overduidelijk. De medewerker van Casa Hazes heeft het in elk geval zonder schaamte gedaan.

Iedereen verbaasd

Niet alleen Evert is in shock, ook bij Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks is het duidelijk: “Dit lijkt echt te komen van Rachel. Ze lijkt het gewoon niet meer te trekken en dit is weer een bewijs dat het totaal misgaat.” Zelfs RTL Boulevard’s Luuk Ikink laat weten dat dit gedrag ‘wel heel ver gaat.’

Het lijkt erop dat Rachel steeds meer grip verliest en dat iedereen in haar omgeving de dupe wordt van haar uitbarstingen. Of dit allemaal goed gaat komen, is maar de vraag. Eén ding is zeker: Rachel Hazes is weer in de schijnwerpers, maar op een manier waar ze niemand een plezier mee doet.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het gaat van kwaad naar erger met haar. Hoogste tijd dat ze opgenomen wordt. Die is compleet gestoord.

Die had allang achter slot en grendel moeten zitten, ze is hartstikke gestoord.

Echt wel.

Met Kerst zit vast de gehele Ahoy vol met Andre Sr fans die luisteren naar Andre Jr die huilend op de bühne zijn moeder Rachel in de armen valt en Monique en Roxeanne het gezinsgeluk ook bevestigen.
Koopt u gerust maar een kaartje.
Die ouwe zag dat het goed was.

1 rachel zelf is te laf om dit te doen
2 het is laf om het te doen als de zaak tijdelijk gesloten is.
3 waarom is de lelijke kop van het tokkie schoothondje van rachel geblurd
4 de tent van rachel kan met deze actie wel sluiten
5 het was de laatste maanden toch al niet de moeite waard volgens vele ervaringen
6 zeg maar dag tegen casa hazes
7 het enige dat rest in het trieste leven van rachel is de totale afgrond
8 zij heeft niks meer te verliezen, alles verloren
9 het geld dat de kinderen toebehoort van senior heeft zij de laatste cent opgemaakt
10 eenzame kerst

Gewoon jr erop zetten en dan is alles weer goed 😂😂