Frans Bauer’s imago aan diggelen: Hij had geheime affaire met Sieneke

frans-bauer

De schokgolven in de showbizzwereld zijn ongekend: niemand minder dan Frans Bauer, dé familieman van Nederland wordt nu beschuldigd van vreemdgaan. En als we Roddelpraat mogen geloven, zou het met niemand minder dan zangeres Sieneke zijn gebeurd. Wat is er in hemelsnaam aan de hand met de altijd zo betrouwbare Frans?

Roddelpraat van Dennis Schouten en Jan Roos, beweert een gigantische scoop te hebben. Ze zeggen namelijk te weten dat Frans Bauer stiekem is vreemdgegaan. En wie is de vrouw in kwestie? Volgens hen zou het Sieneke zijn de zangeres die bekend werd door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Het verhaal komt volgens de mannen van Roddelpraat van betrouwbare bronnen, waaronder de broer van Frans Bauer én de ex van Sieneke.

In een voorproefje van de uitzending van vanavond wordt er zelfs gebeld met Mariska Bauer, de vrouw van Frans. Dennis vertelt haar recht in haar gezicht wat hij heeft gehoord. “Wát zeg jij nou allemaal?”, klinkt het geschokt aan de andere kant van de lijn. Mariska lijkt totaal verrast te zijn door het bizarre gerucht. Wat volgt is naar verwachting een flinke mediastorm, maar de vraag blijft: is er een greintje waarheid te vinden in dit verhaal of is het puur sensatie?

Op social media zijn de meningen in ieder geval verdeeld. De meeste fans van Frans willen er niets van weten. “Frans Bauer is volgens mij echt de laatste man die zoiets zou doen. Ik geloof er niks van!”, klinkt het in de reacties. Toch blijven de Roddelpraat-presentatoren volhouden dat er meer aan de hand is. Of deze bom echt barst, zal snel blijken, maar één ding is zeker: de reputatie van Frans hangt aan een zijden draadje.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Neen geloof er niks van, Frans houdt veelste veel van zijn Mariska.

😂😂 Je blijft lachen hier.

Kan dit moeilijk geloven, maar je weet het nooit.

Als het waar is, kan Frans zijn borst nat maken, Mariska heeft ooit gezegd als hij vreemd zou gaan, dat hij dan meteen kan vertrekken.
Van Sieneke had ik het ook nooit gedacht.
Die heeft de afgelopen jaren, ook al meedere keren buiten de pot gepiest.
En haar ex, zou dan ook Frans noemen.
En Doris zijn broer, zou het weten, viel mij al op dat hij er nooit meer bij is, als er iets te doen is met Frans.