Máxima zonder Willem-Alexander gespot in Londense privéclub: Huwelijk staat op springen

maxima

Het lijkt erop dat er meer aan de hand is bij koningin Máxima dan we in eerste instantie dachten. Terwijl ze onlangs nog in Saint-Tropez te vinden was dook ze nu ineens op in Londen. Maar wat haar bezoek aan de exclusieve Oswald’s Club van de Spaanse koning Juan Carlos écht betekent, blijft vooralsnog in mysterie gehuld.

Geruchten over een huwelijkscrisis binnen het koningspaar worden steeds hardnekkiger. Máxima was dit keer namelijk weer zonder Willem-Alexander, wat volgens velen een teken is dat er meer speelt achter de gesloten deuren van het paleis. Tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie had Máxima opvallend weinig te melden over haar tijd met haar man. Ze sprak vooral over het hebben van “meer tijd voor haar werk”, maar liet volledig in het midden of daar ook ruimte voor haar echtgenoot bij was.

En dan die outfit. Máxima verscheen in een strapless marineblauwe jurk, gecombineerd met een jasje in dezelfde kleur. Kosten? Een duizelingwekkende zevenduizend euro. Dit roept natuurlijk vragen op: wat deed ze in zo’n privéclub, zonder haar man en in zo’n spectaculaire outfit? Het lijkt erop dat het koningspaar meer langs elkaar heen leeft dan ooit en insiders fluisteren dat dit wellicht het begin is van een groter probleem binnen de koninklijke familie.

Het is afwachten wat voor geheimen dit solo-uitje van Máxima nog meer gaat onthullen…

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zal zo’n vaart niet lopen. Máxima is té graag koningin.