Drama bij VI: Wilfred Genee dreigt te stoppen – ‘Heb er geen zin meer in!’

Vandaag-Inside

Het lijkt erop dat de toekomst van de mannen van Vandaag Inside in gevaar komt nu hun oude werkgever RTL ze heeft afgewezen. Volgens RTL-baas Peter van der Vorst passen ze niet bij de “positieve” uitstraling die hij wil voor zijn zender. Dit slechte nieuws zet de heren flink onder druk, want zonder het gigantische bod van de concurent RTL staan hun onderhandelingsmogelijkheden ineens op losse schroeven. Talpa weet immers dat er dan minder grote spelers in de race zijn en dat kan betekenen dat de onderhandelingen flink pittiger gaan worden.

Wilfred Genee laat zich echter niet zomaar uit het veld slaan. Hij is van mening dat er nog genoeg andere opties zijn. In een reactie zegt hij dat Netflix interesse heeft hun populaire talkshow. “Met al die nieuwe streamers en platforms die opkomen, zijn er echt wel partijen die denken: ‘Hmm, die show willen we wel.’” Maar zelfs hij moet toegeven dat de zaken niet helemaal lekker lopen bij Talpa. Zijn droom om een eigen interviewprogramma op te zetten, lijkt ver weg. “Wat ik graag zou willen is een programma met langere interviews, iets zoals Een Echte Man Huilt Niet. Maar dat krijg ik gewoon niet van de grond bij Talpa,” klaagt hij en daarmee lijkt hij helemaal klaar te zijn met Talpa en John de Mol, want hij mag gewoon niks anders doen en krijgt geen kansen.

Het concept van dat programma klinkt overigens ook nogal apart. Wilfred stelt voor om met een aantal mannen die niet goed kunnen huilen ergens opgesloten te worden op een eiland. “Gewoon eens kijken wat er gebeurt.” Tja, of daar veel animo voor is?

Luuk Ikink van RTL Boulevard heeft zo zijn twijfels over de toekomst van Vandaag Inside. Hij merkt op dat de frustraties bij Wilfred wel eens het einde van het programma zouden kunnen betekenen. Ook Rob Goossens denkt dat de spanningen binnen het team het programma wel eens kunnen breken. “Als Wilfred inderdaad op een dood spoor zit en z’n tafelgasten er ook niet meer veel zin in hebben, lijkt hij mij de eerste die na dit contract zal zeggen: ‘Dit was het dan.’”

De vraag is nu: hoe lang blijft het VI-trio nog bij elkaar en wie biedt straks een flinke zak geld om ze weer aan tafel te krijgen?

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties