Monique Westenberg was de mol, deze smerige rol speelde ze in de Hazes-lekken

Monique-Westenberg

Het lijkt erop dat Yvonne Coldeweijer een ongekende bron heeft als het gaat om de familie Hazes, en Evert Santegoeds denkt eindelijk te weten wie dat is: niemand minder dan Monique Westenberg zelf! Hoewel Yvonne nooit expliciet heeft onthuld wie haar tips geeft, komt alles nu langzaam boven water.

Monique als verrader

Volgens Evert is het overduidelijk. Monique de vriendin van André Hazes jr., zou achter de vele lekken richting Yvonne zitten. “In de directe omgeving van André is iedereen ervan overtuigd dat Monique een direct lijntje onderhoudt met Yvonne Coldeweijer,” beweert Evert. Hij ziet dit als de enige logische verklaring voor het feit dat Yvonne altijd met primeurs komt over de Hazesjes.

Evert duikt dieper in deze theorie tijdens zijn podcast en vergelijkt Monique zelfs met de beroemde Deep Throat uit de Watergate-affaire. “Yvonne werd de hazoloog genoemd vanwege haar nauwkeurige onthullingen over de familie Hazes. En als je het allemaal afpelt, blijft er maar één naam over: Monique Westenberg.”

Volgens Evert zijn de verhalen die Yvonne brengt altijd pro-Monique en de dingen die ze níet vertelt, zoals het testament van André Hazes, vallen precies samen met wat Monique wél of niet zou willen dat naar buiten komt.

Stille medeplichtige?

Monique zelf houdt echter haar mond dicht, en dat is verdacht, zegt Evert. “Monique reageert niet en Yvonne zwijgt ook, maar ik ben ervan overtuigd dat Monique degene is die ervoor zorgt dat Yvonne zo goed op de hoogte is. Het is een bewuste keuze geweest om op deze manier de publieke opinie te sturen.”

Dat Monique hiermee een soort van verborgen agenda heeft, lijkt volgens Evert overduidelijk. “Ze heeft de publieke opinie beïnvloed en ervoor gezorgd dat Yvonne groot werd met Hazes-nieuws. Of André hiervan op de hoogte was? Geen idee, maar het lijkt erop dat Monique hier al een tijd mee bezig is.”

Met deze onthulling komt het beeld van de ogenschijnlijk stille vriendin van André in een heel ander daglicht te staan. Monique zou achter de schermen meer macht hebben dan gedacht, en Yvonne was haar geheime wapen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties