Malgosia van B&B Vol Liefde betrapt op inbreken bij Theater Carré

malgosia

Het Gouden Televizier-Ring Gala werd opgeschud door niemand minder dan Malgosia, de spraakmakende deelnemer van B&B Vol Liefde. Terwijl de glitter en glamour zich in theater Carré afspeelde, zorgde Malgosia voor een onvergetelijk moment door zonder kaartje het exclusieve evenement binnen te glippen.

Infiltratie bij Carré

Na afloop van het gala werd ze gespot door Bart Ettekoven, die haar op straat tegen het lijf liep. In een filmpje dat hij op Instagram Stories deelde, vroeg hij verbaasd: “Waar ga je naartoe? Ga je wel veilig naar huis?” Malgosia, niet van haar stuk gebracht, legde uit dat ze haar auto dichtbij had geparkeerd en vervolgens doodleuk toegaf: “Ik moest inbreken bij theater Carré.”

Bart kon zijn lach niet inhouden. “Deze vrouw is gewoon zonder kaartje binnengekomen, heerlijk eigenwijs”, grinnikte hij, zichtbaar geamuseerd door haar brutaliteit.

Geen prijs voor B&B Vol Liefde

Helaas voor Malgosia en de fans van B&B Vol Liefde, ging het programma zonder prijs naar huis. De Gouden Televizier-Ring werd gewonnen door Dwars door de Lage Landen van de VPRO, met maar liefst 55 procent van de stemmen. Terwijl de Belgische makers het podium beklommen om iedereen te bedanken, bleef Malgosia de onofficiële koningin van de avond—al was het maar vanwege haar gedurfde entree.

Wat is het volgende dat deze eigenzinnige realityster zal doen? Met Malgosia weet je het maar nooit.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties