Ongeloof over posterstreek Rachel Hazes: ‘Ze haalde posters weg, maar gaf eerder zelf toestemming’

casa-hazes-rachel

Het lijkt erop dat Rachel Hazes opnieuw voor opschudding zorgt met haar bizarre acties. Dit keer gaat het om een klein maar veelbesproken incident bij haar eigen brasserie, Casa Hazes, in Spanje. De rel ontstond toen een medewerker van Rachel op pad werd gestuurd om posters van André Hazes sr. weg te halen bij de buurman, café Gewoon Do. En dat terwijl Rachel vorig jaar zelf toestemming had gegeven voor diezelfde posters!

Posters van André Hazes sr. afgeplakt

Café Gewoon Do, dat zich recht tegenover Casa Hazes bevindt, had aan de buitenkant van hun zaak foto’s van de volkszanger André Hazes sr. hangen, een eerbetoon aan de Nederlandse muzieklegende. Maar kennelijk was dit Rachel een doorn in het oog. Zonder pardon stuurde ze een medewerker eropaf om de posters af te plakken. Het opvallende tafereel werd vastgelegd door beveiligingscamera’s en de beelden werden op Facebook gedeeld door de eigenaar van het café.

Kinderachtige actie van Rachel

De actie van Rachel Hazes heeft veel mensen verbaasd en is het gesprek van de dag. De online reacties zijn allesbehalve positief. Velen vinden het ronduit kinderachtig en onnodig dat Rachel zich met de posters bemoeit. “Waarom in hemelsnaam? Dit slaat toch nergens op?” luidt een van de vele verontwaardigde reacties op social media.

Toestemming?

Wat de situatie extra vreemd maakt, is dat Rachel vorig jaar nog toestemming had gegeven voor de posters. Een buurtbewoner die op de hoogte lijkt te zijn van de situatie, laat weten: “De foto’s hingen er al in augustus vorig jaar. Toen bestond Casa Hazes nog niet eens!” Bovendien bevestigt een andere bron dat Rachel destijds zelf geen probleem had met de posters van haar overleden ex-man.

Rachel maakt zich opnieuw niet geliefd

Dit hele gebeuren zorgt ervoor dat Rachel opnieuw negatief in de schijnwerpers staat. Het lijkt erop dat ze meer bezig is met ruzie zoeken dan met haar restaurant runnen. Hoe lang blijft ze hiermee doorgaan voordat ze nog meer mensen tegen zich in het harnas jaagt?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

is het nou nog niet klaar met die verlepte kroket!