Ruzie escaleert: Gordon beschuldigt Jeroen Pauw van dronken te zijn tijdens live-uitzending

Pauw-Gordon

Het lijkt wel alsof Gordon geen enkel televisie-optreden kan doen zonder drama, en Jeroen Pauw heeft dat begin september aan den lijve ondervonden. De talkshowhost durfde het aan om kritisch te zijn over het bizarre butleravontuur van Gordon in Dubai en dat was absoluut tegen het zere been van de altijd gevoelige zanger. “Je doet daar heel denigrerend over,” brieste Gordon boos, live op televisie.

Achter de schermen ellende

Maar wat gebeurde er toen de camera’s uitgingen? In de SBS 6-soap Dit Ben Ik: Gordon werd er uitgebreid op teruggeblikt. De stemmige voice-over van Rinie van den Elzen kon het niet beter verwoorden: “Hoe gezellig het ook leek voor de uitzending, tijdens de show besloot Jeroen direct met gestrekt been in te gaan.” En dat liet Gordon niet zomaar over zich heen komen.

Gordons frustratie

Volgens Gordon sloeg Pauw de plank volledig mis: “Natuurlijk mag hij kritisch zijn, dat is zijn werk, maar waarom altijd die negativiteit over mij? Kunnen we niet gewoon een leuk gesprek voeren?” Blijkbaar had Gordon verwacht dat het gewoon een gezellig promopraatje zou worden: “Zo van: ‘Hé, leuk programma, vertel eens, wat gaan we zien?’ Maar nee hoor, weer die flauwe opmerkingen.”

Verontwaardiging over de butler

Wat het extra wrang maakte voor Gordon, was dat zijn luxe levensstijl in Dubai belachelijk werd gemaakt, vooral de butler die zijn ontbijt serveert. “Ik geef gewoon mijn grenzen aan, en ik vond dat ik dat prima deed. Wat mensen daar verder van vinden, boeit me niet.”

Woede-uitbarsting in de studio

Gordon stormde na de uitzending woedend de studio uit. “Dat was puur opgezet voor sensatie! Ik vond het denigrerend hoe er werd gedaan over mijn butler en dat accepteer ik niet.” En dan komt het: een sneaky steek onder water naar Jeroen. Volgens Gordon was er namelijk iets heel bijzonders aan de hand tijdens de uitzending: “Hij leek dronken, hoor. Rood doorlopen ogen en al. Maar goed, hij moet het zelf weten.”

En zo blijft Gordon maar doorgaan met zijn flamboyante zelf, waarbij zelfs Jeroen Pauw niet veilig is voor zijn scherpe tong en verdachtmakingen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties