Ongelooflijke metamorfose: Mark Gillis toont zijn nieuwe look na 25 kilo afvallen

mark-gillis

Het drama rondom Mark Gillis heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Na jarenlang zijn gezondheid te verwaarlozen, belandde hij plots in kritieke toestand op de intensive care. Wat begon als een routinebezoek om zijn moeder naar het ziekenhuis te brengen, eindigde voor Mark in een levensbedreigende situatie. Een oplettende arts greep in toen hij zag dat het ÃĐcht mis was met Mark, die naar verluidt nauwelijks doorhad hoe ernstig zijn toestand eigenlijk was. Zijn toestand verslechterde zo snel dat hij bijna een maand in een kunstmatige coma moest worden gehouden.

De familie Gillis stond aan de rand van een emotionele afgrond, met vader Peter Gillis die wanhopig updates deelde op social media. “Mark vocht voor zijn leven,” gaf Peter toen aan. Het was een zenuwslopende periode waarin Mark op het randje van de dood balanceerde. Gelukkig kon hij uiteindelijk zelf weer ademen, maar de strijd was verre van over. Mark moest opnieuw leren lopen en zelfs eenvoudige dingen zoals fietsen werden een uitdaging. Een man die jarenlang ongezonde keuzes maakte, moest nu de gevolgen daarvan onder ogen zien.

Na zijn ontsnapping aan de dood lijkt Mark eindelijk tot inkeer te zijn gekomen. Op Instagram pronkt hij met zijn gewichtsverlies van maar liefst 25 kilo. “Nieuw hoofdstuk in mijn leven,” schrijft hij, alsof hij zijn voorgaande fouten eindelijk inziet. Maar de vraag blijft: hoelang houdt hij dit vol? Gaat hij echt zijn leven beteren of vallen we binnenkort weer terug in hetzelfde oude verhaal?

Hieronder de foto:

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties