‘Gadverdamme!’ Dochter Sammie schaamt zich diep voor Katja Schuurman lingerie-avontuur

Katja-Schuurman

Katja Schuurman haalt flink uit naar mannen en hun afhankelijkheid van vrouwen. In een pittig interview met De Telegraaf geeft ze haar ongezouten mening over hoe mannen vaak niet verder komen zonder een vrouw die hen stuurt. Naar aanleiding van haar rol in de film De Mannenmaker trekt Katja parallellen met haar eigen leven, waarin ze zichzelf meerdere keren zag veranderen in een persoonlijke stylist voor de mannen in haar leven. “Ik heb zelf ook veel geld uitgegeven aan kleding voor mannen”, biecht ze op. “Dan zei ik: ‘Weet je wat jou leuk zou staan?’ en hop, we gingen shoppen.”

Maar dat is nog niet alles. Volgens Katja worden mannen te veel in de watten gelegd door hun moeders, en dat komt ze duur te staan. “Honderd procent zijn mannen afhankelijk van vrouwen”, stelt ze ferm. “Hun moeders zetten ze op een voetstuk en dan worden ze later directeur of president. Het is toch te gek voor woorden dat vrouwen achter de schermen de boel regelen, terwijl mannen de macht krijgen?”

Wat mannen volgens Katja moeten doen om aantrekkelijker te worden? Niet zo stoer doen en hun onzekerheden onder ogen zien. “Stop met dat geblèr en die grote mond. Omarm je onzekerheid en werk er een beetje aan”, adviseert ze genadeloos. En moeders? Die krijgen ook een tik op de vingers. “Stop met je zonen als prinsjes behandelen. Het is geen wonder dat ze denken dat ze onverslaanbaar zijn.”

Tot slot kan Katja rekenen op kritiek uit een onverwachte hoek: haar dochter Sammie. “Gadverdamme”, riep Sammie toen ze haar moeder in een lingeriesetje op het scherm zag in de film. Katja lacht het weg, maar duidelijk is dat ook binnen haar eigen huis de meningen verdeeld zijn over haar pittige uitspraken.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eigenlijk heb ik altijd wel te doen met kinderen van zogeheten bekende Nederlanders .Zeker als ze puber worden en druk zijn met sociale? Media .En dan niet eens de commentaren van vreemde maar meer het doen en laten van eigen ouders.