Verraden door een klasgenoot: Wat Prinses Alexia écht uitspookt in Londen

alexia

Prinses Alexia heeft de rust van haar nieuwe leven in Londen nu wel gevonden, maar achter de schermen wordt er al volop gekletst over haar nieuwe leventje. Ondanks dat haar studietijd zogenaamd “privé” zou moeten blijven, is het nu al uitgelekt dat de 19-jarige prinses zich behoorlijk thuis voelt in de Britse hoofdstad. En het lijkt erop dat ze niet bepaald stilzit, want een van haar medestudenten, Claire Southcraw, heeft in een interview met Gala het één en ander onthuld over Alexia’s avonturen.

Vrijheid met bodyguard

Terwijl de Koninklijke Familie nog probeert vast te houden aan de illusie van een rustige studietijd, lijkt het erop dat Alexia het Londense studentenleven volop omarmt. “Alexia wordt altijd begeleid door een bodyguard,” zegt Claire. “Maar ze kan zich hier veel vrijer bewegen dan haar zus Amalia.” Blijkbaar is de Universiteit van Londen geen vreemde plek voor prinsen en prinsessen, en zou niemand er echt van opkijken als Alexia door de gangen loopt. Toch is de koninklijke schaduw van beveiliging altijd dichtbij, zelfs in haar ogenschijnlijk ongedwongen studentenleven.

Regendans in Londen

Wat Alexia zelf lijkt te omarmen is de beruchte Britse regen. Waar menig student klaagt over het druilerige weer, zou Alexia juist hebben gezegd dat ze eraan gewend is en het haar niks doet. De prinses lijkt zich totaal niet druk te maken over de natte straten van Londen, wat misschien niet zo verrassend is als je bedenkt dat ze haar hele leven in het regenachtige Nederland heeft doorgebracht.

Koninklijk nachtleven

Maar het zijn vooral de verhalen over Alexia’s uitstapjes die de meeste aandacht trekken. Claire verklapte dat Alexia regelmatig met haar vriendinnen in chique privéclubs gespot zou worden, zoals de exclusieve LouLou’s in Mayfair. Deze clubs, populair onder de elite en royals, lijken dé plekken waar Alexia graag ontspant. En verrassend genoeg, dezelfde plek waar prins Harry en Meghan Markle ooit hun eerste afspraakje zouden hebben gehad.

Het lijkt erop dat prinses Alexia het Londense leven maar wat goed weet te benutten – of het nu in de regen is of in de besloten kringen van de Britse high society.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties