Máxima’s keuze voor werk boven gezin: Dochters moesten zichzelf vaak redden

maxima

Als koningin Máxima ergens goed in is, is het wel het bewaren van haar perfecte plaatje. Maar achter de schermen? Daar schuilt een moeder die, naar eigen zeggen, regelmatig “haar hart een beetje brak.” Waarom? Omdat ze haar dochters, Amalia, Alexia en Ariane, keer op keer moest achterlaten voor haar eindeloze lijst van officiële verplichtingen. Natuurlijk, als werkende vrouw is het een nobele gedachte dat je je dochters een voorbeeld wilt geven, maar laten we eerlijk zijn: het is altijd hetzelfde verhaaltje.

In een interview met het Spaanse tijdschrift Hola! geeft Máxima weer een inkijkje in haar moederlijke struggles, maar het blijft allemaal wel heel oppervlakkig. “Mijn hart brak altijd een beetje”, zegt ze alsof dat het enige probleem was. Maar de vraag is: wat vinden Amalia, Alexia en Ariane hiervan? Máxima benadrukt dat ze blij is dat ze haar dochters heeft laten zien hoe je je volledig op je werk stort. Maar de echte vraag is: wilden die meiden dat wel zien?

En over haar dochters gesproken, het lijkt erop dat ze de zaken zelf goed aanpakken, vooral Alexia, die nu in Londen studeert. Volgens een medestudent heeft ze het daar prima naar haar zin en lijkt ze zich moeiteloos aan te passen aan het Londense leven, regen en al. Maar wat Máxima niet zegt, is hoeveel invloed ze zelf heeft op wat haar dochters mogen en niet mogen delen met de buitenwereld. Alles blijft onder controle, precies zoals we van de koningin gewend zijn.

Dus ja, Máxima weet haar verhaal mooi te brengen, maar wie weet wat er écht achter die koninklijke muren gebeurt?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hetzelfde dus als elke werkende ouder .Met het verschil dat oppas vinden geen issue was/is