Brute aanval: Zwartrijder in Rotterdam slaat conductrice half invalide

Een nieuw dieptepunt in het ov: een jonge zwartrijder in Rotterdam ging volledig door het lint toen hij betrapt werd zonder geldig vervoersbewijs. In plaats van de boete te accepteren zoals elke normale reiziger zou doen, koos deze agressieveling voor geweld. Het incident escaleerde snel toen de jongen werd aangesproken door een vrouwelijke conductrice omdat zijn bankpas niet werkte of hij onvoldoende saldo had. In plaats van zich te verontschuldigen of het probleem op te lossen, sloeg hij toe – letterlijk.

De conductrice, die simpelweg haar werk deed, kreeg het zwaar te verduren. Met een gebroken kaak en diverse blauwe plekken werd ze naar het ziekenhuis afgevoerd. En waarvoor? Omdat deze passagier zijn zin niet kreeg en blijkbaar dacht boven de wet te staan.

De politie is inmiddels op zoek naar deze gewelddadige zwartrijder en roept getuigen op om met tips te komen. Het lijkt er namelijk op dat hij dacht dat hij ongestraft weg zou komen met zijn daad.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties