Broer van Frans Bauer: ‘Frans is zijn vrouw ontrouw, hun huwelijk is pure schijn!’

frans

Het lijkt erop dat er donkere wolken samenpakken boven het schijnbaar perfecte leven van Frans Bauer. RoddelPraat heeft een bom laten ontploffen met een schokkend gerucht dat Frans Bauer een slippertje zou hebben gemaakt met niemand minder dan Sieneke Peeters, de jongere zangeres die al geruime tijd samen met Frans op het podium staat. Maar wat dit gerucht pas echt sappig maakt is dat het niet zomaar uit de lucht komt vallen: de bron van deze roddel is niemand minder dan Frans’ eigen broer, Dorus Bauer. Ja, je leest het goed: de broer van de volkszanger zelf gooit olie op het vuur.

Een dubbele agenda?

Volgens Dorus zou het allang niet meer koek en ei zijn in het huwelijk van Frans en zijn vrouw Mariska. Hij beweert zelfs dat Mariska alleen nog bij Frans blijft vanwege zijn roem. “De signalen waren er al,” vertelt Dorus, zonder blikken of blozen. Hij schildert een beeld van een gezin dat niet zo gelukkig zou zijn als het naar buiten toe lijkt. En wat te denken van zijn opmerkingen over beloftes die Frans zou hebben gedaan en deuren die door Sieneke werden geopend? Het klinkt alsof er meer speelt dan we tot nu toe dachten.

Mariska’s reactie: een ingestudeerd script?

In een poging om de geruchten de kop in te drukken, heeft Mariska Bauer gereageerd in weekblad Privé. “Er is helemaal niets aan de hand,” zegt ze stellig. “Iedereen heeft kunnen zien dat we het fijn hebben samen. We zijn nog steeds een gelukkig gezin.” Maar hoe overtuigend ze ook probeert te klinken, het voelt alsof ze zich wel heel erg moet verdedigen. Bovendien, waarom haalt ze een zomervakantie met weekblad Privé erbij om hun gezinsgeluk te bewijzen?

De waarheid of gewoon slim getimede roddels?

Natuurlijk wil Mariska dat iedereen gelooft dat alles rozengeur en maneschijn is, maar de vraag blijft: waarom zou Dorus dit allemaal verzinnen? Heeft hij een dubbele agenda of komt de waarheid nu eindelijk naar boven? Eén ding is zeker: zolang Frans en Mariska geen duidelijkheid geven, blijven deze geruchten de kop opsteken. En als er nog meer pikante details naar buiten komen, kan dit weleens het begin zijn van het einde voor het ooit zo geliefde Bauer-imperium.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties