Wolter Kroes persona non grata bij Rachel Hazes na felle kritiek

Wolter-Kroes

Het lijkt erop dat niet iedereen in de showbizzwereld zijn mond durft open te trekken over het laatste schandaal rondom Rachel Hazes. De reden? Wie het waagt kritiek te leveren op de diva, belandt direct op haar zwarte lijst. En dat betekent: geen lucratieve optredens bij het jaarlijkse Holland Zingt Hazes. Daarom zie je bekende Nederlanders krampachtig neutraliteit uitstralen, met uitspraken als: “Het is een verdrietige situatie voor iedereen.” Maar stiekem weten ze dondersgoed hoe bizar het is wat Rachel nu flikt met haar zoon André Hazes jr.

Wolter Kroes die nog maar net dit jaar mocht meedoen aan het Hazes-feestje, durft in tegenstelling tot zijn collega’s wél voorzichtig een kritisch geluid te laten horen. Een gewaagde zet, want hij is nog niet zeker van zijn plek in de line-up voor de volgende editie. En na zijn recente uitspraken kan hij dat misschien wel op zijn buik schrijven.

In een interview met Nieuwe Revu legt Wolter zijn gevoel bloot over de keiharde eis van Rachel dat André jr. niet langer als ‘André Hazes’ mag optreden. “Ik ken ze allebei goed, zowel André als Rachel,” zegt Wolter, terwijl hij overduidelijk zijn woorden wikt en weegt. “Maar dat die drie altijd ruzie met elkaar hebben, dat snap ik niet. Elke familie heeft wel wat, maar dit gaat wel erg ver.”

Over de achternaamkwestie is Wolter redelijk duidelijk. “Ik zou het zelf niet over mijn hart kunnen verkrijgen als mijn zoon zijn naam moest veranderen,” zegt hij. “Gelukkig hoef ik dat ook niet te begrijpen.” Het onbegrip spat er vanaf, maar Wolter probeert Rachel nog enigszins te sparen. Toch lijkt hij geen fan te zijn van de moederlijke dictatuur.

“Hazes staat voor de beste volksmuziek die ooit gemaakt is,” vervolgt Wolter. “Senior was mijn grote voorbeeld, en junior houdt die naam nu in ere. Ik vind het triest wat er in deze familie gebeurt. Rachel zou trots moeten zijn op haar zoon en wat hij doet.”

Of Wolter zijn kritiek nog duur gaat betalen en definitief van de Hazes-line-up wordt geschrapt, valt te bezien. Maar één ding is duidelijk: Wolter kan maar beter alvast een alternatieve schnabbel boeken voor maart 2025.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties