Thijz (65) uit B&B Vol Liefde smoorverliefd: ‘Ze is heel véél jonger!’

b&b

Thijz de campingbaas die we allemaal nog kennen van zijn deelname aan B&B Vol Liefde heeft na de opnames alsnog de liefde gevonden. Maar dit keer is het niet een leeftijdsgenoot die zijn hart heeft veroverd. Nee, Thijz heeft een veel jongere vrouw aan de haak geslagen en dat zorgt natuurlijk voor de nodige ophef.

In het programma leek Thijz zijn pijlen te hebben gericht op Yvonne, maar na een nachtje piekeren kwam hij al snel tot de conclusie dat zijn gevoelens niet sterk genoeg waren. Zo verliet hij het programma alleen, zonder romantisch succes. Maar dat verhaal nam een onverwachte wending, want niet veel later dook er ineens een nieuwe vrouw op in zijn leven: Katrien.

Thijz laat in een interview met Weekend weten dat hij zijn nieuwe vlam niet op een datingapp heeft ontmoet, maar op een dansfeestje in de buurt. “Het was meteen gezellig”, vertelt hij trots. Over haar leeftijd blijft hij geheimzinnig, maar geeft toe: “Ze is veel jonger dan ik. En ik ben inmiddels 65, dus reken maar uit.”

Hoewel de twee pas kort samen zijn, droomt Thijz nu al van samenwonen. “Natuurlijk wil ik uiteindelijk samenwonen,” zegt hij vastberaden. “Samen ben je gewoon sterker. Je kunt alles samen bespreken en beslissingen nemen. Dat is toch het mooiste wat er is?”

Het is duidelijk dat Thijz zijn ware heeft gevonden, maar met een veel jongere vrouw aan zijn zijde kan dit niet anders dan voor de nodige gefluister zorgen in zijn omgeving. Want zeg nou zelf: is dit échte liefde of gewoon een midlifecrisis in de vorm van een dansende Katrien?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties