Jutta Leerdam hangt schaatsen aan de wilgen en gaat voor stoute nieuwe carrière

Jutta-Leerdam

Jutta Leerdam staat bekend als de koningin van de schaatsbaan in Nederland, maar het lijkt erop dat ze ook buiten de ijsbaan furore wil maken. Deze schaatskampioene heeft inmiddels niet alleen haar naam gevestigd door haar indrukwekkende prestaties op het ijs, maar ook door haar opkomst als social media-icoon en stijgende populariteit.

De blondine veroverde de schaatswereld met titels zoals wereldkampioen op de 1000 meter en de teamsprint, maar haar ster begint ook te stralen op andere vlakken. Met ruim 4,5 miljoen volgers op Instagram en 1,1 miljoen op TikTok lijkt Jutta klaar voor een nieuwe carrière. En die kan wel eens op een heel ander podium plaatsvinden: de catwalk van Victoria’s Secret!

Het beroemde lingeriemerk Victoria’s Secret keerde dit jaar terug met een vernieuwde show, waarbij inclusiviteit voorop staat. Modellen van alle maten, kleuren en achtergronden werden gepresenteerd, maar volgens sommige critici was het merk nog steeds niet inclusief genoeg. En daar lijkt Jutta een oplossing voor te hebben: gespierde vrouwen op de catwalk.

Met haar ijzersterke schaatsbenen en indrukwekkende fysiek, zou Jutta wel eens de perfecte aanvulling kunnen zijn op deze nieuwe koers van Victoria’s Secret. Op TikTok deelde ze enkele video’s waarin ze haar gespierde lichaam showt, en haar volgers speculeren al dat een topmodellencontract binnen handbereik is. Met haar looks, sportieve prestaties én haar relatie met wereldster Jake Paul, lijkt Jutta klaar om de schaatsen even in te ruilen voor een glamoureuze modellencarrière. Fans vermoeden dat ze daarmee flink wat extra miljoenen kan binnenslepen.

@juttaleerdam Let’s bring muscular women in fashion @Victoria’s Secret ♬ sunet original – Maria Nedelcu

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zou jammer zijn als Jutta stopt met schaatsen. Misschien toch teveel aan het luisteren naar Jake.