Gordon Ontslagen door SBS 6: Serie ingekort om Massa is Kassa een plekkie te geven

gordon

Het lijkt erop dat Gordon zijn moment in de spotlights weer heeft moeten inleveren, en dat voor de zoveelste keer. Waar de kijkers rekenden op een negendelige serie over zijn chaotische leven, blijkt de show plotseling een aflevering minder te bevatten. De reden? SBS 6 heeft besloten dat Massa is Kassa toch nét wat lucratiever is dan het zoveelste Gordon-drama.

Gordon zelf meldt via Instagram dat de serie vanavond al eindigt, wat Tina Nijkamp doet fronzen. “In eerste instantie zouden er negen komen. Benieuwd naar de reden,” schrijft ze op Instagram. En terecht: minder afleveringen betekent hogere kosten per uitzending voor de zender, wat gezien de kijkcijfers van Gordon een gedurfde gok is.

SBS 6 Wist Wat Beter Werkt

SBS 6 bevestigt al snel dat Massa is Kassa de reden is voor de vroege stop. Het lijkt erop dat Gordon van het scherm geschoven wordt om plaats te maken voor Peter Gillis’ goedlopende familiecircus. Een pijnlijk zetje, want dit betekent dat Gillis voorrang krijgt op de zendtijd die oorspronkelijk voor Gordon gereserveerd was.

John van den Heuvel: “Sneu Voor Gordon”

Ook de producent van de show, John van den Heuvel, heeft medelijden. “Ik vind het wel sneu voor Gordon, maar hij weet hoe de tv-wereld in elkaar steekt,” zegt hij in Weekend. En hoewel hij bewondering heeft voor Gordons “rauwe randjes,” lijken die randjes de show misschien niet aantrekkelijk genoeg te hebben gemaakt voor de zender.

Gordon Helemaal Gordon

En dan is er nog het gescheld van Gordon, een deel van de show dat volgens velen beter had kunnen worden weggelaten. John blijft erbij dat dit gescheld ‘eigenlijk wel bij Gordon hoort,’ gezien de titel van de serie, Dit Ben Ik. Toch blijft de vraag hangen of dit Gordon-experiment, compleet met gescheld en tumult, het waard was om zelfs één uitzending minder te dragen op de brede SBS-schouders.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onbegrijpelijk waar de Mol mee bezig is🤔 Denkt die nu echt dat daar iemand op zit te wachten?

Het ene drama verruilen voor het andere drama, typisch de Mol, als het maat geld opbrengt.

Nellie ik begrijp je volkomen.Van de ene shit serie over naar de andere nog grotere shit serie

Lang leve de Duitse en Belgische zenders 😉

Geer en Goor waren leuk .