‘Ik kan echt een bitch zijn’: Estavana Polman laat Rafael van de Vaart lijden in hun relatie

estavanna

Acht jaar lang zijn Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen, maar wie denkt dat hun liefde vlekkeloos verloopt, heeft het goed mis! Estavana doet namelijk een boekje open over de vele ruzies die zich afspelen achter de voordeur. “Geloof mij, bij ons is het ook vaak knallen,” bekent ze in een openhartig interview met Weekend.

Het blijkt dat de dagelijkse strubbelingen hen niet bespaard blijven. “We krijgen vaak onenigheid over de meest futiele dingen,” zegt Estavana. “Het huishouden, wie wat doet, en noem maar op – net als bij elk stel.” Rafael is daarbij degene die de handdoek meestal als eerste in de ring gooit, maar Estavana geeft toe: “Ik kan echt een bitch voor hem zijn.”

Het komt regelmatig voor dat de twee niet als vredelievend koppel in slaap vallen, zo onthulde ze al eerder. In bed kan Rafael dan als eerste de verzoenende hand reiken, maar Estavana houdt de boot vaak nog even af. “Als hij ’s ochtends weer probeert goed te maken, denk ik: nee hoor, nu nog niet,” deelt ze lachend.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties