Wendy van Hout ten einde raad: Ex dreigt met privébeelden – ‘Hij terroriseert me al vijf jaar’

peter-gillis-wendy

Wendy van Hout is helemaal op na jaren vol drama, stalking en chantage, maar nu heeft ze besloten terug te vechten. Na vijf jaar vol constante dreigementen door haar ex Joey was de maat vol voor Wendy die inmiddels de stap naar de rechtbank heeft gezet. In de rechtszaal stond ze onlangs lijnrecht tegenover de vader van haar kind – en de man die nu dreigt gevoelige privébeelden van haar online te zetten. Beelden waarvan ze beweert dat ze zijn gemaakt zonder haar medeweten.

Het gaat hier niet om zomaar een ex-relatie die eindigde in ruzie; Wendy beschrijft de periode sinds hun breuk als een ware nachtmerrie. “Geestelijk en lichamelijk ben ik kapotgemaakt,” zegt ze. Ze vertelt aan weekblad Privé: “Vijf jaar lang ben ik geterroriseerd. Het voelde nooit veilig.”

De zaak bereikte een nieuw dieptepunt toen Wendy ontdekte dat Joey niet alleen hun ruzies opvoerde, maar ook dreigde met het publiceren van privébeelden die haar reputatie kunnen schaden. “Hij heeft me continu gestalkt,” vertelt ze. “Hij maakt niet alleen geheime opnames in intieme situaties, maar filmt me ook gewoon op straat of wanneer ik mijn kind van school haal.”

Wendy heeft zelfs met knikkende knieën de opnames terug moeten zien bij de politie. “Daar zat ik dan, omringd door rechercheurs en andere mensen die betrokken waren en zij kijken mee op een groot scherm… Het was alsof ik me in een film bevond – alleen was ik het zelf die in de hoofdrol zat in deze verschrikkelijke nachtmerrie.”

Volgens Wendy is het effect van deze ervaring hartverscheurend. “Zoiets wens je niemand toe,” verzucht ze.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties