Bizarre achtervolging in Limburg: Bestuurder van gestolen auto gaat los en ramt politieauto

achtervolging

Het was weer raak in Limburg waar de politie deze week een spectaculaire achtervolging meemaakte die niemand had zien aankomen.

Gestolen Fiat 500 gaat los

Het begon allemaal toen een bestuurder van een Abarth 500, de snelle variant van de schattige Fiat 500, besloot de regels volledig aan zijn laars te lappen. De auto gestolen en voorzien van valse kentekenplaten trok de aandacht van de politie. Wat volgde was een hectische achtervolging op de snelweg, waarbij de bestuurder absoluut geen intentie had om zich over te geven.

Ramactie en vluchtpoging

Terwijl de agenten achter hem aanzaten, besloot de crimineel het heft in eigen handen te nemen door de berm in te duiken. Alsof dat nog niet genoeg was, ramde hij de politiewagen zonder enige aarzeling. Maar de man was nog niet klaar. Na een wilde rit door de berm besloot hij zijn gestolen voertuig te laten voor wat het was en rende hij te voet verder, in een wanhopige poging aan de politie te ontkomen.

Dramatische beelden gaan viraal

De beelden van de achtervolging werden al snel online gedeeld, waar het publiek met open mond naar deze adembenemende actie kon kijken.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties