Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine zet vriendin en kind op straat


Gisteren stond Lil Kleine weer voor de rechter en hoewel hij de rechtszaal mocht verlaten werd later duidelijk dat de rechter heeft gezegd dat Lil Kleine 14 dagen de cel in moet. Lil Kleine zal zich binnenkort dus moeten melden bij het huis van bewaring. Doet hij dit niet dan wordt hij van zijn bed gelicht door de politie.

Maar er was meer te melden, want de advocaat van Lil kleine heeft aan Jamie Vaes laten weten dat ze voor aanstaande vrijdag samen met haar kind het huis van Lil kleine aan de prinsengracht moet verlaten.

Lil Kleine wil het huis namelijk verkopen en dat betekent dat Jamie op straat komt te staan. Ze heeft zelf namelijk geen huis en ook geen inkomen. Het is buitengewoon triest dat Lil kleine deze stap neemt en het lijkt dan ook een wraakactie.

Jamie zal tijdelijk dan bij vrienden of familie moeten intrekken tot dat ze haar zaken op orde heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schandalig!!!!!! Ik wil Jamie een bed voor hasr en hasr kind aanbieden als ze nergens terecht kan.

Zo’n kleine gedachten

We weten allemaal dat die rapper niet deugt nu kind vrouw op straat. Hoop dat hij voorgoed achter tralies verdwijnt.

Wat wou ze dan bij hem blijven ik moet ook werken voor me kids te onderhouden en de huur te betalen wat botox minder en werk zoeken zoals we allemaal moeten

Hahaha ja hoor daar zit ze op te wachten. Kan je haar ook de benodigde coke leveren?

ik hoop dat het anders soms is

Waarschijnlijk wil Lil zijn lengte compenseren! Maar door zijn gedrag is hij dus als mens niets waard en gewoon een onderkruipsel. Zijn vriendin kan voor zichzelf zorgen maar zijn kind verdient een vader die aan en om hem denkt.

Echt schandalig dit dat je zo met je vriendin en je kind kan om gaan ze moeten hem veel langer vast houden echt arrogant ventje

Gewoon een sukkel lil kleinkind. Echt stoer hoor een moeder met kindje op straat zetten.

Het is een rotstreek maar ze had allang moeten zorgen dat ze onafhankelijk van deze bandiet zou zijn. Je wilt een golddigger zijn dan zijn dit de consequenties. In feite heeft ze zich af laten tuigen voor geld.

Dan zal ze gewoon moet gaan werken net als ieder ander.En wegblijven bij die misselijkmakende tuinkabouter

Stja dat gebeurt duizenden vrouwen.Kom op zeg.zoek een baan dan kan je een huis huren.net als andere vrouwen die net als zij dit overkomen is .

Schandalig arm kind en jamy… hoop dat ze het voor elkaar krijgt zelf…..

Nou kan ze bij haar goede vriendin Estelle Cruijf

Vreselijk dat je als jonge moeder met je kind op straat komt te staan. Misschien een idee om naar het blijf van mijn lijf huis te gaan. Daar ben je helemaal anoniem en krijg je de juiste hulp. Jamie stop ook met je party drugs, je bent je kind sneller kwijt dan dat je het terug krijgt. Ik heb dit allemaal meegemaakt met een oude vriendin. Hou je hoofd erbij en handel in naam van je kind, want die staat op nummer 1.

Wat een triest en vuil mannetje is die gozer je vriendin en je kind op straat zetten
Ga als je 14 dagen vast zit wat veel te weinig is voor zo’n triest figuur je eigen maar flink schamen met wat je allemaal aanricht en aangericht heb
Heb medelijden met je ouders dat je hun zoveel verdriet aan doet denk ik sukkel

Ja joh die knakker is maar een slechte verliezer. Maar ja hij kan mooi gaan betalen voor die kleine iig. Jamie zou zelfs hier nog welkom zijn..Ken haar niet maar hier wordt ze met open armen ontvangen!! Voorlopig kan die klootzakken even “op kamers”
Hoop ze nooit meer terug keert bij hem. Wat een ongelooflijk lezer is dat. Die zou ik als vrouw met liefde een pak slaag verkopen. Maar dan wel 1 waar hij een poosje plezier van mag ondervinden. Idioot.

Waar haalt die kleine kabouter het lef vandaan om zijn ex vriendin en zijn kind op straat te zetten hij heb geld nodig om dat die overal uitgekotst is die vuile l😝l

Stoere kerel hoor, smurf
Zo laat je je ware aard zien, pinkeltje.

Hoop dat niemand meer naar jou luistert of muziek van je draait.

Vind het vreeswijk dat het haar is overkomen. Maar bijstand niveau leven en zelf wat gaan opbouwen kan best nog wel. Jong genoeg. En genoeg rijke bekende vrienden. Die haar wel zullen helpen aan een baan ik. Dus bijstand zal niet worden. Hoop echt wel dat kleine man bij mama mag blijven niks bij jorik. Onder toezicht van jeugdzorg.