Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes alleen maar met zichzelf bezig


Nu Andre Hazes weer in Amerika zit om aan zichzelf te werken is de vraag hoe lang hij daar zal blijven.

Ten eerste maken veel mensen zich zorgen over Andre. Hij is namelijk meteen na Las Vegas gevlogen. Hij werd daar namelijk heel zielig in zijn eentje rokend en drinkend gespot in het Venitain casino aan de roulettetafel.

Nu vinden veel mensen het vreemd dat Andre daar helemaal alleen naar toe is gegaan. Andre heeft eerder laten weten dat hij niet goed alleen kan zijn. Daarnaast zou het wellicht verstandig zijn als hij iemand mee had genomen die hem een beetje in de gaten kon houden.

Andre lijkt echt helemaal de weg kwijt te zijn en weet niet goed wat hij met zijn leven aan moet. Maar daar is wel zijn zoontje het slachtoffer van. Want niemand weet hoe lang Andre in Amerika blijft, maar als dit een aantal weken is betekent dat zijn zoontje hem weer lange tijd niet zal kunnen zien.

Andre verpeste het al eerder toen Monique een week lang ziek op bed lag door corona en niks kon. Ze hadden afgesproken dat Andre de dagelijkse taken zou doen en zijn zoontje van school zou halen. Alleen hield Andre zich niet aan de afspraken en dit zorgde uiteindelijk opnieuw voor een breuk tussen Monique en Andre.

Monique had waarschijnlijk gehoopt dat Andre zich nu wat volwassener en verantwoordelijker zou gedragen maar niets is bleek minder waar. Andre blijkt nog steeds die onbetrouwbare vent te zijn waar Monique niet op kan bouwen.

Monique is inmiddels voor een korte vakantie met kleine Dre naar Spanje vertrokken. Helaas voor kleine Dre is zijn vader niet mee en zal die kleine jongen zich vast afvragen waarom hij zijn vader bijna nooit ziet.

Hieronder de foto die Monique plaatse van haar met kleine Dre op vakantie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Triest allemaal, maar dat jochie zou beter af zijn zonder vader, die is er toch nooit. Maar dan weet het ventje in ieder geval waar hij aan toe is.

Wat Andre betreft, is een grote egoist, die zei dat hij het beter zou gaan doen dan zijn vader!
Nou mooi niet hij is nog veel ergere vader dan Hazes senior.

Gelukkig heeft de kleine Andre een fantastische mamma!!!! Veel respect voor haar!!

Laat gaan zijn meerdere vrouwen hoor die hun kind alleen opvoeden ga niet zo zielig doen.
Ze moet zelf eens aan haar kind denlen of wacht ze weer op hem allemaal aandacht wijfjes tja zielig heel zielig rot toch op man er zijn ergere dingen aan de hand stelletje mauwers

Angelina Fleur, leer nou eerst eens NL-taal, er is geen touw aan vast te knopen, aan jouw gebrabbel.
Een kind van 8 kan nog beter NL.
Ga je schamen, voor alle onzin die je uitkraamt.

Monique doet er goed aan kleine Dreetje helemaal te vervreemden van zijn “papa”. Laat ook de naam H6 veranderen in haar achternaam. Dit kind zal anders in zijn toekomst zich steeds moeten verdedigen tegen de “roem” van lapzwans / zuipschuit / verslaafde / vrouwhopper ofwel de zak van een vader.

André naar Las Vegas om te gokken en aan zijn docu werken (wie interesseert dat nou)
De eeuwig hooggeprezen Monique ook weer op vakantie met zoonlief ,die vrouw wil ook alleen maar aandacht.
Houd eens op over die fam te schrijven 🤮🤮🤮

Dat doen ze omdat daar muziek (€) in,it als in Joke blijkbaar , je kunt Utopia Haha6 ook overslaan om trauma’s te ontwijken ?

LAAT GAAN LAAT GAAN EEN GROTE ALCOHOL JUNK EN , IS NIET MEER TE REDDEN

Dan moet je het niet lezen

Inzit Joke

Joke wat is er nu verkeerd aan Monique? 🤔Het is voorjaarsvakantie. Daarom is ze met kleine André in Spanje. Mag dat ook al niet???

Joke wat een zielig figuur ben jij om zo over Monique te praten ben je jaloers omdat jij miss nergens kom!!! Zei doet teminste nog wat nuttigs met de geld kan je van die Lozer niet zeggen drugs,drank nu kom gokken er ook nog bij knap hoor..

Hou op Moon van het kamp luie donder je werkt toch ook niet lelijke draak junk met crack hoofd hahahaha ga werken luie moon

Loes ze hebben je zeker losgelaten bij je ggz-instelling, psychooooooo!!!

Mr. Egoïst😜🖕
Daar is hij het beste in, zichzelf altijd voorop zetten.
Hij houdt alleen van zichzelf, net als zijn moeder doet.
Kind etc. heeft hij helemaal niks mee.