Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Arjen Lubach haalt keihard uit naar Meilandjes


Gisteren haalde Arjan Lubach keihard uit naar de Meilandjes in zijn programma De Avondshow. Volgens Arjan moeten de Meilandjes ophouden met doen alsof ze een maand lang in armoede gaan leven in hun nieuwe programma Chateau Bijstand.

Arjan zegt er het volgende over:

“En vandaag is het afgelopen met tv-programma’s waarin mensen met veel geld doen alsof ze arm zijn. Volgende week is namelijk de eerste aflevering van Chateau Bijstand.”

Dan laat Arjan een kort stukje van een interview zien met Erica Meiland op de publieke radio. Daarin vertelt ze:

“Dan krijgen we een budget dat precies wordt uitgerekend van: als je met zoveel personen bent en een kind, dan krijg je zoveel kinderbijslag en zoveel uitkering of weet ik het. Ehh een bijstandsuitkering natuurlijk.”

Arjan:

“Of weet ik het?! Je programma héét Chateau Bijstand! ‘En dan moeten we geloof ik ook gaan letten op ehhh… Hoe heten die dingen nou? Ehhh. Op de kleintjes!’”

“Het concept is dus: BN’ers doen een maand lang alsof ze arm zijn en dan gaat SBS 6 dat filmen. Dat is een soort armoedgraaiers dus.”

 “Ze gaan een maand van de bijstand leven, maar dan wel in een huis dat je van een bijstandsuitkering nooit kan betalen. (…) Een leuk weetje trouwens: de Meilandjes schijnen met hun vorige programma ongeveer 50.000 euro per aflevering te hebben verdiend.”

“Wat ze nu krijgen, weet ik niet, maar het is vast niet heel veel minder. Dan verdienen die armoedgraaiers per aflevering dus twee jaarinkomens van een alleenstaande moeder met twee kinderen. Dat is toch hilarisch? Nee! En daarom zeg ik: en nou is het afgelopen!”

Hieronder kun je het fragment waarin Arjan keihard uithaalt naar de Meilandjes terugkijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arjan Lubach Heft Volksmenge gelijk dit is programma wat de Spot driften Met de armöde
Net als steenrijk straatarm SBS 6 is primitief

Heb je dat van de vorige ook gezegd,die hebben er net zo veel aan verdiend.Je moet beter je werk doen

heb gelezen dat ze alle dagen konden zuipen.
knap als je van een uitkering dient te leven
daarom dus een ongeloofwaardig programma. nu al

ze kunnen beter deze neppe zuip-familie meiland laten werken in een korsakov-instelling of verslavingskliniek vol alcoholisten. daar horen ze thuis