Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Martijn Koning haalt keihard uit naar Carlo Boszhard


De Story kwam een paar weken geleden met een verhaal dat dat een tv-presentator zich vergrepen zou hebben aan jonge jongens. De Story vertelde nog niet wie het was, want ze wilde het eerst verder uitzoeken. Maar Jan Roos en Yvonne Coldeweijer beweerden vorige week dat het om Carlo Boszhard ging.

Carlo was woedend en zei dat hij aangifte ging doen tegen Jan en Yvonne. Uiteraard ontkent hij alle aantijgingen. Dit alles was voor komediant Martijn Koning de ideale kans om even flink uit te kunnen halen naar Carlo. Martijn Koning en Sander van Opzeeland maken in hun podcast namelijk gehakt van Carlo en blijken zijn broer Ron een stuk leuker te vinden.

Ze zeggen er het volgende over:

Sander:

“Dat is het rare van zo’n week als dit, als je comedy maakt. Dat opeens al het andere nog onbelangrijker voelt dan normaal.”

 “Ik zat te denken: als je er nog goed nieuws uit wil halen, dan is het alleen maar goed nieuws voor die mevrouw van Volt, voor Hugo Metsers en voor Carlo Boszhard. Die zijn dan even van de voorpagina’s weg.”

Martijn:

“Het is voor Carlo ook wel heel heftig, hè, dat Ron Boszhard nu een beetje de léuke Boszhard wordt.”

Sander:

“Hahaha, ja zie je. En daar is heel wat voor nodig inderdaad.”

Martijn:

“Dat zijn gebeden nu eindelijk zijn verhoord. Hahaha. God bestaat!”

Overigens schreven we eerder een artikel over een bekende Youtuber die beweerde aangerand te zijn door Carlo Boszhard. RTL en Carlo hebben op deze aantijging nooit gereageerd. Het gerucht gaat dat ze het achter de schermen op een akkoordje hebben gegooid met deze Youtuber.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kan martijn ook een keer zijn bek houden ?

Waar haalt die waardeloze koning niet naar uit.
Omdat die het niet meer kan maken doet die het maar over de rug van een ander.

Martin de Koning is zelf zo rot als een mispel vergeten de rel van een paar maanden geleden. Martin verbeter de wereld en begin vooral bij je eigen ha ha ha

Juist

Martijn koning is een pis ventje om zo lacherig te doen terwijl bij een ander misschien zijn hele carrière naar de kloten gaat

Ze moeten allemaal eens ophouden met dat vuiler geroddel en stoken .begin met jezelf

Als er één persoon alles behalve leuk, komisch en talentvol is, dan is dat Martijn zelf. Wat een mislukking.

Martijn wie?