Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland maakt enorme blunder


Volgende week maandag is het dan eindelijk zover. Het nieuwe programma van de Meilandjes genaamd ‘Chateau Bijstand’ zal dan voor het eerst worden uitgezonden. In dit programma moeten de Meilandjes een maand lang op bijstandsniveau leven.

Er was al veel kritiek op het programma zo vond Arjen Lubach het lachwekkend dat John de Mol de kijker probeert te overtuigen dat de Meilandjes echt in de bijstand gaan leven. Het is natuurlijk volkomen nep.

Ook waren de buurtbewoners niet te spreken over de Meilandjes. Volgens de lokale slijterij is Maxime echt een domme koe en was de lokale kapper niet blij met de brutaliteit van de Meilandjes.

Daarnaast blijken de Meilandjes in een huis te verblijven wat maandelijks 1750 euro aan kale huur kost en de wijk in Uithoorn waar ze zitten schijnt helemaal geen achterstandsbuurt te zijn. In tegendeel het is één van de beste buurten in Uithoorn.

Ook wisten andere buurtbewoners al eerder te vertellen dat de Meilandjes in de avond weer vertrekken uit hun tijdelijke woning en dan in de ochtend weer aankomen. Dat betekent dat ze dus niet overnachten en dat ze eigenlijk helemaal niet continue op bijstandsniveau leven, maar enkel als de camera’s erbij zijn.

En gisteren plaatste Leroy de vriend van Maxime het onderstaande filmpje op Instagram. Daar zien we Leroy en Maxime bij een strandtent lekker lunchen en een biertje drinken. Waarschijnlijk is dit gewoon in Noordwijk en mochten de opnames voor het programma nog bezig zijn dan is dit natuurlijk een enorme blunder.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zeg maar zo, zeg maar niets.

Ja toch bekend! Ze is een dom blondje!

De opnamen van de meilandjes , zijn al afgelopen
Maxime heeft op Instagram filmpje mama is weer thuis

De Meilandjes zijn eigenlijk achterhaald. We weten het nu wel allemaal. Het is een herhaling van zetten.Dus dat is binnenkort allemaal over. Op naar de volgende hype.

Het wordt tijd dat ze die onzin eens van de buis halen.En eens met beterer progamma ‘ s komen.

Zo zie je maar dat deze programma’s gewoon nep zijn. Ophouden hier mee en de mensen voor de gek te houden

Kap nu eens met fat afzeiken van de
Meilandjes!! Ik begin zo langzamerhand te denken dat er heel veel jalouzie is bah!!!
Kijk gewoon als je het leuk vind of kijk niet als je alleen maar commentaar hebt!!!

Dat bepaal jij toch niet of de mensen wel of niet commentaar mogen geven over dat stelletje Nagemaakte ik heb in het begin al direct bepaald ik kijk NIET naar dat stel nagemaakte dus maak je om mij maar geen zorgen

Dom is ze zeker
Met geldzucht opgegroeid

PRECIES ROSITA

Niets is echt op de televisie. Het is allemaal nep en dat geldt voor alle programma’s

Wie is nu dom? Familie Meiland of al die mensen, die naar hun kijken?