Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jaimie Vaes dreigde Lil Kleine kapot te maken


Op de avond nadat Lil Kleine zijn vriendin zwaar mishandelde schijnt volgens een vriend van Lil Kleine iets te zijn voorgevallen waardoor Jamie de beelden van de mishandeling met Yvonne Coldeweijer heeft gedeeld.

Deze vriend beweert namelijk dat Jamie op de avond na de mishandeling Lil Kleine tegenkwam in de club waar hij was en tegen hem heeft gezegd dat ze hem kapot ging maken als hij niet weer een relatie met haar wilde.

De vriend zegt er het volgende over:

“De mishandeling gebeurde op vrijdagavond, maar zaterdag kwamen deze twee elkaar nog tegen in de Mad Fox. Jorik was daar met z’n vrienden en Jaimie kwam daar aan. Ze zei van: ‘Joh Jorik, zullen we erover praten? Zand erover. We houden heel veel van elkaar. Zullen we gewoon weer het gezinnetje compleet maken?’”

“Waarop Jorik zei: ‘Nee Jaimie, dit kan niet, dit gaat niet. Dit kan gewoon op dit moment echt niet meer.’ Waarop Jaimie tegen hem zei: ‘Wil je dit echt? Want ik ga je kapotmaken in de media.’ Dit zijn niet onze woorden, maar dit zijn de woorden van die vriend van Jorik. Jaimie heeft een paar keer tegen hem gezegd: ‘Ik ga jou kapotmaken in de media.’”

“Daarop heeft Jaimie dus op zaterdagnacht of zondagochtend de beelden naar haar beste vrienden heeft gestuurd. Het schijnt dat Koen (Kardashian, red.) en gezamenlijke vrienden het uiteindelijk aan Yvonne (Coldeweijer, red.) hebben toegestuurd, waardoor dus alles is geëxplodeerd.”

“Wat ik van die vriend heb vernomen is dat Jorik écht z’n problemen kent, met verslavingen en met drugs. Hij gaat waarschijnlijk voor twee maanden naar het buitenland om af te kicken. Die vriend zegt ook dat hij waarschijnlijk nog problemen heeft van z’n jeugd. (…) Dat speelt ook allemaal mee.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach ach wat een schande nou ze heeft een kind van je o waar was je gek op haar en jij bent zo held nu deugt ze ineens niet meer vreemdgaandert afgang hoop dat ze je goed te pakken nemen binnen kleine tuinkabouter met losse bandjes vrouwen slaan tsss zwak loeser

Ik zou die tuinkabouter met die grote mond en losse handjes ook kapot maken als hij mij zoiets zou flikken …hij zou t niet meer na kunnen vertellen de loser

Waar 2 vechten hebben 2 schuld mensen , hoezo oordelen als we het hele verhaal niet kennen . Verhaal heeft altijd 3 kanten haar kant zijn kant en de waarheid . Maar ja vele oordelen graag en veroordelen daarmee . Jammer