Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes komt met tussenoplossing voor Monique


Gisteren lieten wij weten dat Andre Hazes van plan is om de villa te verkopen waar nu nog Monique en zijn zoontje in wonen. Volgens Yvonne Coldeweijer wil Andre dit omdat hij geen geld meer heeft. Waarschijnlijk heeft dit te maken met zijn gokverslaving. Hij is de afgelopen tijd namelijk vaak in binnen en buitenland in casino’s gespot en schijnt er aardig wat geld doorheen te hebben gejaagd. En omdat hij niet meer wil optreden komt er ook amper geld meer binnen.

Maar Rachel Hazes blijkt ook een grote rol te spelen in het plan om de villa te verkopen waar Monique en kleine Dre in wonen. Andre woont na zijn ruzie met Monique namelijk weer bij zijn moeder. En het lijkt erop dat Rachel heeft voorgesteld om de villa te verkopen.

Natuurlijk kan Andre zijn zoon en Monique niet zomaar op straat. Dus heeft hij aangeboden dat hun tijdelijk in het appartement in Vinkeveen kunnen gaan wonen dat hij nog in zijn bezit heeft. Monique zal waarschijnlijk niet anders kunnen dan dit accepteren, want de villa staat op Andre zijn naam en zij heeft er verder niks over te zeggen. Waarschijnlijk moet kleine Dre dan wel naar een andere school en zal hij als zijn vriendjes moeten achterlaten.

Gelukkig heeft Monique dan wel leuke buren als ze naar het veel kleinere appartement vertrekt in Vinkeveen. Roxeanne Hazes woont namelijk met haar gezin in hetzelfde complex. En Monique en Roxeanne kunnen hartstikke goed met elkaar opschieten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon dat wijf op straat gooien wat moet je er nog mee André ze blijft van je profiteren dat smerig ranzig beest kamploeder profiteur veenlijk Westenberg

Gestoorde Loes, jij hebt duidelijk haar naar de hele wereld & vooral naar kinderen.
Walgelijk dat jij het normaal vindt dat een kind uit zijn huis wordt gezet. En zijn vriendjes kwijtraakt omdat hij naar een nieuwe school moet.
Blijkbaar zelf een asociale destructieve jeugd gehad, dat je ieder ander het slechtste gunt.
Misschien eens naar traumatherapie Loes???
Je projecteert jouw eigen ellende op alle anderen in de wereld.
Zielig hoopje mens ben je!

Jette dankje. Dit heb jij heel goed verwoord. En dan het het naampje dat loes voor moon gebruikt . Kamploeder. Profiteur. Moon werkt hard .en het was Dre die achter moon aan zat . Door moon heeft dre het zo ver geschopt. En door het vreemd gaan is hij naar de kloten gegaan .

Wat een achterlijke opmerking dat slaat helemaal nergens op want dan gooit hij zijn zoon ook op straat.

Ben jij zijn moeder soms. Zij is de enige die zo’n bek heeft. Jaren lang van Andre Hazegeprofiteerd teerd, niet gewerkt, en melkt hem nu nog uit. Dat Andre Jr nu zulke problemen heeft???? WEET IK NIET . Maar moeder speelt volgens mij grote rol in het verhaal. Laat je kind gelukkig zijn met de vrouw was hij van houdt, al hou jij er niet van. Wil je niet dat je zoon gelukkig is? Egoïstisch gedrag. Zet je zelf eens aan de kant voor zijn geluk. Beterschap

Wat ben jij een vals mens.

Praat niet zo over Monique het is een super vrouw hoe vaak heeft André haar al voor de gek gehouden hij is een geldverslindend dat hij zich maar kapot drinkt en blowt geen vrouw en kind waard

He Loes hebt jij het nu over jezelf?

Hee Loes een beetje dimmen he over mijn fam met je die westenbergers wel je plaats weten Nee hij is lekker helling die loopt alleen ze puk achterna die snuiver en gokker net ze ouwe moer ook zo’n vieze geld klopper

Stik jij lekker met je antwoord stom wijf ze profiteerde helemaal niet en trouwens hij mocht in zijn handen knijpen met haar zij heeft hen met zijn carrière geholpen. Zijn moeder moeten ze opbergen en hij moet zijn moeder eens de monde gaan snoeren en goed ook

Tjah maar ze heeft een zoon van hem. Als Mo slim is blijft ze er tijdelijk en zoekt intussen een baan en eigen woning. Lijkt er sterk op dat hij met een parasiet te maken heeft. Eentje waar hij niet snel vanaf komt . Mo wil in de limelights blijven en dat doet ze graag voor the fame de vernederingen en afwijzingen neemt ze blijkbaar voor lief. Er zit geen greintje trots in. En maar sjouwen met kleine dreetje zucht.

Inderdaad Westenberg is een manipulerende dame die haar naïeve volgers en publiek weet te bespelen met hondjes en verwend zoontje. Het is niet omdat André vermoedelijk een verslavingsproblematiek heeft, dat hij de rest van zijn leven een vrouw moet blijven financieren die hem gebruikt als financiële melkkoe en waar hij niet meer mee samen is.
Als je bij aanschaf van een woning geen mede-eigenaar bent, trek je financieel aan het kortste eind bij scheiding of onenigheid zoals dame Westenberg. Tja.
En zij heeft een zeer druk belastend leven: manicure, pedicure, nagelstyliste, kapper, lichaamsmassages, cupping, … en reclame maken voor producten die voor de modale Nederlander veel te duur zijn. Hoog tijd dat deze diva eens met de voetjes op de grond landt.

Loes de kinderhater vind dat een kind gewoon uit huis gegooid mag worden.
Gewetenloze gek!

Andre moet eens na gaan denken wat hij met zijn leven wil drank maakt je kapot drugs maakt je kapot en gokken maakt je geestelijk kapot zou niet naar mijn moeder luisteren je bent oud en wijs genoeg volg je hart en zet nietje kind op straat omdat je moeder niet door 1 deur kan met monique jij beslist maar denk goed na

Schandalig hoe jij spreekt en met dom taalgebruik.

Haha zegt genoeg over jou die taal al .
Die Lamstraal van n Andre heeft ook nog een zoon he respect zou hem sieren.
Maar die heeft niets geleerd van dat mens die zijn moeder is brrr.
Ze ziet weer dollar tekens die Raggel

Wat een taal.

waarom zoekt moniek niet zelf een onderkomen? Is ze gehandikapt ofwat?
dat apartement in vinkeveen- zit daar niet de voormalige vriendin van ruziemaker rochel in die ze voor het gerecht gesleept heeft?
en waarom gaat moederskindje andre daar zelf niet wonen? omdat er iets niet klopt!

Flapdrol om zo naar de pijpen van je moer te dansen,je ben net zo gevoel loos als die Roggel ook geen hart!!! Hoop dat ,dat lieve kleine mannetje niks meer met je te maken wil hebben later.. eindig maar lekker in de goot waar je hoort,ik ga het later beter doen dan me vader 🤣🤣🤣 heb je te danken aan je moer dit… God wat is ze goed geweest voor de kindjes ( niet )

Hoeveel kinderen moeten niet verhuizen en naar een andere school .Maak er geen drama van ze mag blij zijn dat hij een oplossing heeft voor zoon en ex met diva gedrag.

Ja diva gedrag vertoont Mo inderdaad. Wat heeft zij tot nu toe in haar eentje gepresteerd en vast kunnen houden. Ze zou moeten denken aan haar kind en wat eigenwaarde en trots moeten kweken maar nee mevrouw moet en zal op Hazes zijn naam mee liften bah…

Een oplossing noem je dit HAHA.
Al zijn toen verdiende geld had hij weg moeten zetten in plaats van de hele dag met zijn gulp open te lopen .
Maar och hij heeft niets geleerd is precies dat mens waar hij nu weer woont .
Dat is ook zo’n smerig figuur die alleen maar dollartekens ziet ja de dood van Andre sr
Die 2 smeerkexen kunnen samen nog veel leren van Monique .

Rachelet haar mond eens gaan houden en de anoniemen opzoeken

Beste andre ik ben een fan van je maar ik schaam mij nou zo erg dt ik al je cd’s weggegooid heb wat een schande je bent een gevaar voor je zelf en dan al je geld vergokken en je vrouw op strat zetten wat een gore klootzak ben je waar ben je mee bezig samen met je moeder klootzak kick af en denk aan je zelf en die kleine

Beertje, André zet Monique niet op straat, ze heeft al een andere woning!

De relatie is over en dan is het zeer Normaal dat of beide een andere woning zoeken, of dat de gene waar het huis van is, daar blijft wonen en de ander opzoek gaat naar een andere woning!

Ook moeten beide voor hun eigen inkomsten zorgen, ófwel ieder moet zijn eigen geld verdienen. Het is onmogelijk dat André zijn hele leven Monique gaat onderhouden terwijl ze niet samen zijn, ieder gaat zijn eigen weg!

Dat André verslaafd is aan drank, dat is vaak om de Pijn te verzachten die men heeft gehad of heeft, men kan niet met die pijn (Verdriet) omgaan, en dan gaan veel mensen drinken, of Drugs gebruiken, eenmaal verslaafd is het nog niet zo makkelijk om niet te drinken en drugs te gebruiken, dus gaat men daarmee door, tot er een dag komt dat men er echt mee moet stoppen. Maar door dat de Pijn ofwel het verdriet er nog steeds is, val je weer snel terug in je oude patroon.

Beide problemen moeten worden aangepakt wil men weer een normaal leven kunnen leiden. En in het geval van André is het voor hem het beste dat hij naar een kliniek gaat, en daar ook een tijdje blijft tot het beter met hem gaat!

Dus Mensen, denk eens na voor je André uitscheldt etc. Hij heeft problemen en daar moet hij vanaf. Dat wat hij doet, dat doet hij ook niet voor zijn Lol!

Dat wijf is zo jaloers op Monique dat ze alles eraan doet dat André niet meer naar haar om kijkt maar denk dat dat niet zal lukken want zij kan hem pakken met haar zoontje en dat heeft Roggel nog steeds niet door die uitgenaste teef wat een smerig secreet maar Karma zal haar vinden dat kreng

Jaloerse Rachel gunt haar zoon geen geluk.
Als hij maar doet wat zij eist, tolereert zij hem. Concurrerentiestrijd met de moeder van je kleinkind, wat een jaloezie en haat zit er in die heks.

Dat wij Rachel kan haar zoon zelf wel onder houden
GELDWOLF zij maakt Hazes stuk

Niks mis mee toch

Er zijn zoveel alleenstaande moeders die het met veel minder moeten rooien dan deze “omhooggevallen” botoxdiva.
Gaan werken voor de kost zoals de meesten.

Ik snap niet dat Monique al lang niet een eigen woning heeft gezocht voor haar en die kleine man . Zit ze echt nog wanhopig te hopen dat het weer goed komt met Andrë Hazes Jr. ? Dat word nooit meer wat dus ze kan beter een huisje voor hun , zij en haar kind, zoeken en rust voor hun twee-en zoeken. Het word tijd dat ze zelfstandig word en die Jr. vergeet. Dit is trekken aan een dood paard. Zo gaat dat gezegde toch ?

Als andre eens net als roxan zich losmaakt van die egoïstisch waardeloze moeder van hem en eens leert zijn eigen beslissingen te nemen,komt hij misschien nog ergens,de op geld beluste moeder van hem teert ook nog steeds op het geld van de oude hazes,wat wil zij nou,heeft gewoon geluk gehad dat hij is overleden en er net geen scheiding kwam ,wil ze nu zeggen dat er geprofiteerd wordt wat doet ze zelf al jaren ….!!!!!wat een waardeloze moeder en nu ook weer waardeloze oma,heeft haar hele leven alleen aan zichzelf gedacht ba wat een rotwijf.

Boycotten die familie Hazes.
Bah wat een familie.

Met de scheiding is een kind de dupe
Denk eerst eens na voor je er aan begint,Monique moet hem gewoon aan de kant zetten en haar leve gaan leiden,schoonmoeders en zeker zo’n type aan de kant andre is echt niet volwassen hij hier en snoer er komt niks van dat joch terecht
Triest dat andre sr er niet meer is ,Rachel is niet zo goed voor haar kl kind dat is toneel en dat ik doet ze goed

Want André Sr. was zo goed ? Die ging niet vreemd, dronk geen bier en had geen woede aanvallen ??? Die Sr. Deugde ook niet jammer genoeg. Zingen kon die wel !!!

Precies Ciska, André sr. was net zo erg en precies zoals jr. !!!!
Woedeuitbarstingen 1e jaren bij Monique altijd. Waar ze het allebei in de media destijds over hadden.
Respectloos en liefdeloos.
Hopelijk pikt zij dat nu niet meer nu die kleine er is.😤

Roggel is echt ziek in haar hoofd. Ze maakt haast zoon niet beter ze maakt haar zoon gek zo kan ze invloed op hem houden want ze is de rest al bijna kwijt aan in komen omdat ze met alles flopt dus heeft ze bij haar zoon nu de touwtjes nog in handen en ze wil dus de moeder van haar kleinzoon die ze zelf niet als kleinzoon ziet ook kapot maken o o o wat goud ze van haar zoon 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Die moeder van André is gewoon een grote geldwolf en maakt haar zoon zelf kapot vandaar dat hij aan de drank , drugs en weet ik veel wat hij doet, ik hoop dat Monique en hem zoontje het goed hebben en dat zij zo diep in de put vallen, stelletje ziele pieten. Bha

Als ik Moon was zou ik zsm een eigen huisje regelen.
Nu moet ze hem elk moment dat hij voor de deur staat binnenlaten.
Omdat ze hem het huis niet kan ontzeggen.
Die lapzwans gebruikt haar alleen voor als hij op dat moment niks beters heeft.
Zij moet elk moment als hij dat nodig vindt voor hem klaarstaan.
Zo kan zij nooit aan een nieuw leven en relatie beginnen in de toekomst.
Hij zou haar dat ook zeker niet gunnen en alles doen om die relatie te saboteren. Hij doet en mag alles, zolang zij hij maar verzorgd wordt. Mama’s kindje. Ga eens voor jezelf zorgen grote loser André!