Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine vlucht naar Thailand


Lil Kleine is een paar dagen geleden door de rechter op vrije voeten gesteld. De rechter verlengde de huidige hechtenis van Lil Kleine niet met 90 dagen. Lil Kleine mag dus gewoon in vrijheid de rechtszaak afwachten.

Lil Kleine wordt verdacht van zware mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Alles stond op beeld en Lil Kleine werd dan ook kort na de mishandeling opgepakt door de politie. Volgens een agent zat Lil Kleine alleen maar te huilen in zijn cel en wilde hij niks eten.

Volgens insiders zal Lil Kleine binnen enkele dagen naar Thailand vertrekken om aan zichzelf te werken. Hij wil een jaar lang van de drank en drugs afblijven. Waarschijnlijk gaat Lil Kleine naar een afkickkliniek daar.

Waarschijnlijk is dit hem geadviseerd door zijn advocaat. Het komt namelijk goed over straks bij de rechtszaak als blijkt dat Lil Kleine er alles aan doet om een beter mens te worden en van zijn verslavingen probeert af te komen. Dan kan de advocaat het erop gooien dat hij onder invloed was tijdens de mishandeling, want ontkennen is geen optie als alles op beeld staat. En dan kan er ook gezegd worden dat Lil Kleine zijn vrije tijd in afwachting van de rechtszaak goed heeft besteed doordat hij in een afkickkliniek heeft gezeten. Dan zal de rechter wellicht denken dat de kans op herhaling kleiner is en zal hij een lagere straf kunnen opleggen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

blijft dan toch een naar mannetje

Raar. Welnee gestort js

Je kan wel naar een afkickkliniek gaan maar ook zeer zeker in therapie gaan voor die losse handjes van hem. Daar kom je niet zomaar vanaf. En het kwaad is al geschiedt.

Laat hem daar maar blijven.

Waarom is zijn paspoort niet af gepakt als 1 van de voorwaarde?

Advocaat ( goed praters) denken niet in voordeel cliënten. Alleen hoe krijg ik hen uit de bak.

wat moet hij daar

Enge kerel.dat Enge zit er bij hem in.bekijk die ogen eens.je bent bij zo.n vent.zo het hoekje om.ĺhij voelt zich minderwaardig bij haar.straks een Thaise vriendin.nu meid.kijk uit.met zijn poen.denkt dat poen zijn image is.leeg persoon.

Weer een “BN-er ” die zijn straf ontloopt ?

Eng psychopaatje
Maar d ie Jaimie spoort ook niet