Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koppig virus velt Andre Hazes


Gisteren plaatse Monique de ex van Andre Hazes een foto op haar Instagram account en daarop was op de achtergrond iets aparts te zien. Je zag namelijk Andre Hazes op de bank liggen. Onderaan dit artikel vind je de foto. Helemaal links in de hoek als je goed kijkt zich je Andre Hazes op de bank liggen.

De laatste dagen was er wat paniek rond Andre. Er doken namelijk verschillende foto’s op waar hij op stond. Deze foto’s waren gemaakt tijdens de concerten van Heel Holland Zingt Hazes. Andre zag er heel slecht uit op de foto’s. Hij was sterk vermagerd en leek wel tien jaar ouder in zijn gezicht. Dat het niet goed gaat met Andre moge duidelijk zijn.

Vandaag laat Monique weten dat Andre Hazes goed ziek is. Vandaar dat hij wellicht bij haar op de bank lag uit te zieken. Het schijnt dat kleine Dre is Monique had aangestoken en nu is Andre aan de beurt.

Monique zegt er het volgende over:

”Vandaag weer naar school na 1,5 week behoorlijk ziek te zijn geweest. De helft van de klas en ook de juf waren ziek. Ik kreeg veel berichten in mijn DM van ouders die ook thuis zaten met zieke kindjes. Allemaal hoge koorts, ijlen, niet willen eten en buikgriep. Wat een hardnekkig rot virus is dit. André heeft zijn papa en ook oma aangestoken (die is gezellig vanuit Spanje een paar dagen bij ons in huis) en ook die zijn er al een week behoorlijk ziek door. Ik kreeg veel de vraag of de arts iets gegeven heeft. Hij zat op het randje om antibiotica te krijgen, ik koos ervoor dat niet te doen omdat ik dat echt troep vind in dat kleine lijfje. Met iedere dag omega 3, vitamines, stomen en fruit eten knapte hij langzaam op. Pas gister avond merkte ik dat het voorbij was. Beterschap voor alle kindjes die nu nog ziek thuis zijn en de ouders die er machteloos naast zitten.”

Hieronder de foto met links in de hoek Andre Hazes bij Monique thuis op de bank.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus wie is het schuld dat hij er zo uit ziet zie je wel dat smerig ranzig beest kamploeder profiteur veenlijk Westenberg zij is dat allemaal schuld

Taalcursus zal je goed doen, hoe slecht kan je taalgebruik zijn. Ten eerste vol scheldwoorden & zooo slecht NL.
Ja moet je schamen dombo!

Saartje toch!!!

Slecht voor je weerstand gozer!!!!
Drank, drug, vrouwen, roken, tig x per jaar vliegtuig in en een destructieve levensstijl.🤪 Gezond leven zal je goed doen!
Anders ben je op je 30e net zo gerimpeld als je ugly ma toen al was.

Loes jij bent net zo ordinair en psycho als de tokkie-Hazesjes.🤮🤮🤮

Welk virus is dat?? Het gok of cocaïne of drank virus.

Simon 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ons Dre heeft niet het griepvirus maar het gok,drank en drugs virus

reclame maken voor lego in de hoop op goedkope of zelfs gratis blokjes voor t kind zonder gezicht. hoe infantiel toch weer.
dat hazes met een kater —–>hoezo ziek? hij was notabene op de uitmelkconcerten van zijn ouwe<—– op de bank ligt dat is bewust zo gedaan door de uitgekookte moniek die misschien nog wel erger verslaafd aan aandacht is dan dr ex op de bank.
zij is precies als rashel, dr kinderen zijn haar verdienmodel. schaamteloos zijn ze, allemaal.

Het is nog altijd zijn huis. Mag de beste man niet eens meer in zijn eigen huis op de bank gaan liggen??
Weg van dat gedoe rondom zijn moeder met dr nieuwe vriend??
Kom op zeg.

Zit zij met die junkie opgescheept Medusa 🤪🙈

Het virus wat verslaving heet
En monique die niet goed wijs is

Hij heeft al n moeder monique,
Zorg gewoon voor je zoontje en gebruik je verstand…als je dat nog hebt…

Top Els het is allemaal bij elkaar een rare club.
Daarmee is Monique niet uitgezonderd,die meent dat ze alles beter weet.

Zielig wijf men, express moeten we zien dat die man daar ligt. Kinderachtige vrouw zeg. Oh man. Het gaat niet om je kind op die foto.

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Slecht voor je weerstand gozer!!!!
Drank, drug, vrouwen, roken, tig x per jaar vliegtuig in en een destructieve levensstijl.🤪 Gezond leven zal je goed doen!
Anders ben je op je 30e net zo gerimpeld als je ugly ma toen al was.