Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Slagter is vies, vuil en goor


Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen hebben hard uitgehaald naar Jan Slagter de baas van Omroep MAX.

Marcel en Gijs hebben op de publieke omroep een eigen programma genaamd Media Inside. Het is een beetje de tegenhanger van het populaire Vandaag Inside met Johan Derksen en Rene van der Gijp. Jan Slagter had beloofd dat hij een keer zou aanschuiven bij Media Inside. Maar toen het zover was zei hij toch af en daar waren Marcel en Gijs niet over te spreken.

Het tweetal maakte Jan Slagter daarin in elke aflevering belachelijk. En dat pikte Jan weer niet die noemde ze toen twee sukkels. Laatst was Jan te gast bij Eva Jinek en zij vroeg hem naar de ruzie tussen de heren.

Jan zei hierop het volgende:

“Nee, nou ja, jongens, prima, het is een prima programma. Ik vind Van Roosmalen… Ik heb die column van de week van hem gehoord, die vond ik fantastisch. (…) Ik heb wat meer moeite met meneer Groenteman die zichzelf heel graag hoort praten.”

“Ik dacht dat het een serieus mediaprogramma was. Dat dacht ik echt. Dat ontbreekt bij de publieke omroep. En toen zag ik het programma en toen werd ik daar enorm de maat genomen en Dionne Stax was dit en die was dat. Ik dacht: daar ga ik helemaal niet naartoe. Ik ga niet naar waar ze mensen aan het afzeiken zijn.”

 “Ook allerlei andere presentatoren van ons werden de maat genomen. Ik dacht: daar ga ik helemaal niet zitten, dat vind ik helemaal niks. Jij (Leonie ter Braak) hebt daar ook gezeten… En lachen… Ik dacht: daar ga ik helemaal niet naartoe, weet je wel.”

“Toen werd het echt een dingetje van de heren, maar goed: ik vond het prima. Er kijken ook 200 duizend mensen naar, waar praten we over? Het is een programma van niks.”

Toch liet Jan weten aan Eva dat hij best nog langs zou willen komen bij het programma Media Inside. Marcel en Gijs hebben in hun podcast genaamd Weer een Dag inmiddels gereageerd op de uitspraken die Jan deed bij Eva Jinek.

Marcel:

“Ik dacht: ja, ja, jij vieze vuile gore Jan Slagter, zit jij nou ons tegen elkaar uit te spelen? Denk je dat het zo makkelijk is om mij op te jutten tegen Gijs, dat ik op weg naar het theater werkelijk tegen Gijs ga zeggen van: ‘Jan Slagter vond dat jij wel veel praatte, maar mij vindt hij goed, het ligt allemaal aan jou.’”

“Zo zit het helemaal niet in elkaar. Wij hebben elkaar meteen gebeld en één lijn getrokken. Wie wordt er komend seizoen beslist niet uitgenodigd bij Media Inside?”

“We gaan toch hier niet het stoeltje poetsen voor meneer Slagter omdat meneer zin heeft om langs te komen? Wat mij betreft is hij het hele seizoen niet meer welkom. We hebben hem gewild en ik begrijp nu niet meer waarom we hem hebben gewild. Ik heb echt zoiets van: blijf weg man! Blijf weg met je badinerende praat.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat jan slagter een vies goor mannetje word genoemd zegt mij genoeg over het programma.

Stelletje onbeschofte klojo’s. Echt verspilling van zendtijd, wanneer ik bijgaand artikel lees …

Nou nou als je dus afzegt voor een programma waar je bent uitgenodigd dan ben je vies vuil en goor !! Wat een stelletje idioten

Hoe durven ze dat te zeggen. Bah.
Door dat te zeggen van een man die zo veel goeds doet, haal je jezelf naar beneden!!!!

En ze kunnen niet dieper zinken dan ze al waren.

Helemaal mee eens en die groenteman is meer een vuilnisman.

Wat een stel huiswerk zijn dat om jan Slagter zo aan te spreken een beetje respect is hier wel op zijn plaats

Schijnt tegenwoordig populair te zijn. Schofferen, beledigen etc. Het liefst zo grof mogelijk. Hun uitingen wijzen op een onzeker en ongelukkig bestaan. Kunnen ook niet in de schaduw staan van de heer Slagter. De wereld verpaupert en dat maakt verdrietig.

Meestal kan ik wel glimlachen om de heren met hun zeurderige afzeik stemmetjes..
Hier slaan zij de plank toch flink mis..
Het succes van Jan is hun in het verkeerde keelgat geschoten..
Jan, MAX en de presentatie is uitmuntende tv op de NPO.

Dit is een communicatie van het laagste niveau.
BAH

Wat is er vies en goor, als je een afspraak afzegt? Zo wie zo een slecht programma, Media Inside. Vergeleken met andere talkshows. Zou ik ook niet in willen zitten!!!

Jan Slagter is een beschaafde man, een nobel mens. Omroep MAX brengt goede programma’s. Ik ben lid sinds de oprichting en voel me daar prettig bij.
Woonachtig in het buitenland zien wij alleen de Nederlandse tv programma’s die
ons voorgeschoteld worden door BVN(Beste Van Nederland)
Mensen die een taalgebruik hanteren zoals de heren Roosmalen en Groenteman om iemand naar beneden te halen, moeten zich eens een spiegel voor houden, ze gaan zelf kopje onder.

Wat een zielige mannetjes zeg,om Jan Slagter vies goor te noemen…..
Over normen en waarden gesproken….heb gewoon respect man…..stelletje onopgevoede kleuters

Media inside,wat een vreemde mannen zijn jullie! Jullie taalgebruik zegt al veel over jullie! Respectloos en onvolwassen.

En u bent vuil nog vergeten. Goede reactie. Iedereen die denkt maar te kunnen schrijven mag zulke smerige taal uitslaan.
Waardeloze heren om zo te reageren.
Iets wat de pot verwijt…….

Media Inside,
Wat een 2 sukkels die dat presenteren.
1 x een stukje gezien en nooit meer.
Snap niet dat een omroep met zulke 2 domme idioten een programma maakt

Precies asociaal gedrag van die 2 minkukels.😬😜
Hoe durven ze ????
Zorg eerst maar eens dat je net zoveel goeds voor de wereld doet als Jan!
Met al zijn hulp aan goede doelen.
Zegt al genoeg over het niveau van dit programma. 🤪
Boycotten allemaal!

Het toont de afkomst en opvoeding, van zo genaamde televisie makers. Bridget Ryan.

Dit is weer eens geval van scoren over de rug van een ander! De goedkoopste en makkelijkste manier om meer populariteit te krijgen. Ben zo klaar met zulke mensen. Zijn ze nu echt zo dom dat ze niet op een andere manier kunnen scoren?

Niks mis met Jan slagter.
Heeft een mooie omroep met mooie progamma’s
Heeft een mooi respectvol eerbetoon aan weerman Piet gemaakt.

Ik begrijp het wel.
En iedereen die hier zo empathisch serieus op reageert zorgt voor voldoende stof voor hun volgende podcast : D

Past precies bij bnn/vara. Alles wat zij maken is superieur en de rest is bagger. Afzeiktv van de bovenste plank.

Zielig stelletje gefrustreerde mannen hoor

Ja die Roosmalen is familie van Ros van Tonningen. Iedereen onder het mom van ironie de drekbak inpraten. Maar het afzeggen van een afspraak kan ie niet plaatsen. Deze man is niet ironisch, deze man heeft zero talent. Deze man weet niet wat ironie is. Dat hij eens een boek leest van Gerard van het Reve. En zich dan voor altijd gaat schamen voor de media vervuiling die zijn niet aflatend gekots op de buis veroorzaakt.

Schijnt tegenwoordig populair te zijn. Schofferen, beledigen etc. Het liefst zo grof mogelijk. Hun uitingen wijzen op een onzeker en ongelukkig bestaan. Kunnen ook niet in de schaduw staan van de heer Slagter. De wereld verpaupert en dat maakt verdrietig.

Werkelijk buiten alle proporties. Je hoeft het niet altijd eens te zijn met de media optredens van Jan Slagter, maar om iemand dan zo onbeschoft neer te zetten omdat hij niet in jouw show komt …….Ik ben/was een groot liefhebber van van Roosmalen ,maar zelfs hij gaat deze keer over de grens. Dionne Stax idem dito. Wat kun je daar tegen hebben? Dat ze knap is en ook nog intelligent is misschien? Dat ontbreekt er bij beide heren soms aan, intelligentie. Nee gewoon een paar domme opmerkingen de ether in gooien. Nou ja ze hebben bereikt waar het ze om te doen was, aandacht in de media. Misschien gaan er daardoor wat meer mensen kijken. Want dat kunnen ze wel gebruiken!!

Ik maak er geen woorden aan vuil ,vind Jan geweldig.

Dus omdat Jan niet in je show wil komen, ga je hem voor alles uitschelden???🙄🤪
Hoe goedkoop en respectloos wil je het hebben.😏😤👊
Blijkbaar issues met afwijzing. Zielige & onprofessionele gasten.🤮

Lapzwansen zijn jullie 2, echt respectloos !!!! Ik 👊😤👊
Hoezo anderen afzeiken als ze niet doen wat je wil????
Blijkbaar tot op het bot verwend als kind & niet bestand tegen afwijzing.
Hoe sneu is dat!!!