Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique stelt Andre Hazes een ultimatum


Zoals we allemaal weten woont Andre Hazes weer bij Monique en zijn zoontje in. Ze zouden op dit moment geen relatie hebben. Het is voor Andre dit keer pure noodzaak, omdat Klaas Otto de nieuwe vriend van Rachel bij zijn moeder is ingetrokken en Andre geen zin heeft om al dat geflikflooi te aanschouwen.

Maar Monique vindt het eigenlijk wel prettig dat Andre weer bij haar inwoont, want ze wil zo snel mogelijk haar wens in vervulling laten gaan. Monique haar grote wens is volgens een insider een tweede kindje krijgen. En één van de voorwaarde die ze haarzelf heeft gesteld is dat haar kinderen van dezelfde vader zouden moeten zijn.

Dat betekent dat alleen Andre Hazes haar blij zou kunnen maken. Monique is al 44 jaar dus mocht Andre hier akkoord mee gaan dat zullen ze moeten opschieten. De eerste zwangerschap van kleine Dre ging ook niet van een leien dakje. Monique moest toen een lang fertiliteitstraject in gaan om zwanger te raken.

Ook dit keer zal Monique weer een fertiliteitstraject in moeten gaan en het is dus alles behalve zeker dat het succesvol zal zijn. Monique heeft dus geen tijd meer te verliezen en heeft Andre volgens een insider dan ook een ultimatum gesteld.

Andre zal binnen een maand aan Monique moeten laten weten of hij ook nog een tweede kindje wil met haar. Monique eist overigens niet dat ze eerst weer een relatie met elkaar moeten hebben. Andre is dit keer gewoon een soort donor. Wij denken dat Andre eieren voor ze geld kiest en Monique gaat teleurstellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monique 44 jaar en wil een kindje !!!
Rachel 52 jaar en wil een kindje !!!
Het word steeds gekker bij de dames !!!

Beste cisca wat maakt het nou uit als zij nog een keer een kindje wil leeftijd speelt geen rol en als zij gelukkig is wat maakt het dan uit mijn broertje is 30 en leeft met een vrouw van 52 die dol graag een kindje van hem wil

Alles voor haar alimentatie veilig te stellen wat een domme vrouw ouwe bok wil nog kinderen pffffffff

Ben jij dan wel zo bijdehand gemeen secreet je laat wel heel goed zien wat jou vieze karakter is om zo te oordelen smerig wijf

Allimentatie? Jouw gedachte en nog dom ook. Denk je nu echt dat een vrouw als Monique afhankelijk is van André? Hij komt bij haar!!! Inwonen . Kan hij nu nog niet voor zichzelf zorgen? Excuseert zich voor zijn zware jeugd ? Zijn ma is aandeel hierin en ook daar laat hij zich door piepelen. Wordt tijd dat hij snuif en drank laat staan en volwassen wordt , eigen keuzes maakt en het wereldje van aandacht, sociale media , de rug toe keert. Helaas komt daar zujn inkomen vandaan mede dankzij zijn moeder die teert op de bekendheid van zijn pa. Gepland en vooropgezet vanaf moment dat zij ” oppas” was door haar ouders . 1+1

Zoals we eigenlijk al wisten, zit er een flink steekje los in haar bovenkamer. Doet alsof ze alle wijsheid in pacht hebt maar in feite is het niets anders dan een zielig hoopje mens, die koste wat het kost haar droom waar wilt maken. Mocht dit waar zijn is het manipulatief psychootje ….

Precies dat dus.

Dat doet André zeker wel, wat interesseert hem het nou, lang leve de lol!
Hij neemt toch nooit zijn verantwoordelijkheid.
Niks is hem te gek, als het zijn imago oppoetst is het hem prima.

Bijna in de overgang & junkie als vader, doe het niet Moon.
Baby & hormonen tegelijk is een ramp. Je ziet het bij Katja Schuurman e.d.
Ga genieten, neem een eigen huis & dump die eikel.
Gewoon vaste bezoektijden regelen en hem verder zoveel mogelijk uit je leven bonjouren. Alleen maar ellende met die Hazes-psycho’s.
Je bent veel meer waard dan dat.

Denk eerder dat er bij jou een steekje los zit jaloers kreng

Janet vies loeder wat je bent ga terug achter het raam domme lelijke draak

Loes wat ben jij ziek en gestoord vieze snollebol!😜🤮🤣

Loes jij bent incognito Rachel da’s wel duidelijk..kan niet anders die groffe taal en lage niveau. Is 100& Hazes-tokkie waardig.

Hopeloos zieltje om zo met deze barre omstandigheden hem tot nog meer verslaafd te maken om deze reden jij wil een kind erbij je heb niet eens gedacht ik ga me alleen op kleine dre focussen jij bent echt radeloos jij weet van de ellende niet eens meer hoe je leeft
Zo dre kan je meer gebruiken want nog meer sjit erbij krijg je sporen jullie echt niet

Monique spoort van geen kant.
Iemand een ultimatum stellen om een kind op de wereld te zetten,het moet niet gekker worden.

Laat ze lekker met rust en zelf bepalen wat ze wel of niet willen het is niet aan ons om te beoordelen of veroordelen.ga lekker aardbeien plukken of boswandeling maken inplaats van zeiken over een andermans leven rot effe lekker op met je commentaar.

Spoor jij wel dan met je achterlijke antwoord of je bent vreselijk jaloers dat jij geen kindjes heb vals kreng

Die spoort echt niet en wie is er weer de dupe juist de Kids die voor gal en rad opgroeien en waar ook niets van terecht komt straks…mag de gemeenschap dus wij ook weer voor opdraaien

Als we nu allemaal eens stoppen met het volgen van deze mensen en ze het zelf lekker uit laten zoeken.

Idiooten