Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis met spoed naar ziekenhuis met beroerte verschijnselen


Gisteren werd Peter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa met spoed afgevoerd met de ambulance naar een ziekenhuis. Volgens zijn vriendin Nicol werd Peter niet lekker toen hij samen met zijn zoon in overleg zat. Hier was de cameraploeg ook bij die hun volgt voor de serie. Er werd gelijk de ambulance gebeld, omdat Peter niet meer uit zijn woorden kwam en niet meer begreep wat er gezegd werd.

In de ambulance blijkt het allemaal heel slecht met Peter te gaan. Zijn hartslag is extreem laag met maar 30 slagen per minuut en het ambulancepersoneel besluit eerst nog een extra reanimatie-team op te halen wat dichterbij was dan het ziekenhuis voor als het helemaal mis zou gaan.

Afgaand op de symptomen die Peter had dacht de ambulanceverpleegkundige dat Peter een beroerte had. Mark de zoon van Peter en Nicol dachten dat Peter het niet zou redden, maar in het ziekenhuis konden ze na vele onderzoeken en scans gelukkig niks levensbedreigend vinden. Peter had enkel een te hoog suikerniveau.

Voor Peter is dit een laatste waarschuwing dat hij toch echt iets aan zijn gewicht en gezondheid moet gaan doen. En dat gaat hij nu ook echt doen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter is al zo vaak gewaarschuwd dat als ie niks aan zijn gewicht doet en zn eigen vol blijft stoppen met worstenbroodjes dat het een keer verkeerd gaat.En nu heeft ie een hopelijk goede waarschuwing gehad.En Nicolleke werk mee aan zn gezondheid want anders raak je je portomenee kwijt.Ook zoon Mark mag wel eens wat aan zn gewicht doen.Laat die golfkar eens wat meer staan en ga meer bewegen.Want dit kan jou ook overkomen.Mark en zn pa lijken wel een paar waggelende pinguins op televisie.

Hij zal in het begin echt wel gaan afvallen. Maar zodra iemand een worstenbroodje voor zijn neus zet, dan zal hij het moeilijk krijgen om nee te zeggen. En inderdaad als Peter wegvalt dan krijgt Nicol heulemaal niets. Want zijn kinderen zullen echt niet de boze stiefmoeder geld toestoppen. Kan ze weer 3 hoog achter met haar 4 kinderen gaan wonen.

Ik hoop dat het afvallen deze keer lukt. Ik weet dat het moeilijk is want er is zoveel lekkers en als je dan niet mag… Maar als je van alles een beetje neemt heb je toch de smaak. Sterkte Peter. Als je echt wilt lukt het je, als je ziet wat je opgebouwd heb met je wilskracht moet dit ook lukken. BETERSCHAP !!!

Zoon van Nicol🤣🤣 denk is ff na en doe je research goed.

Zoon van Nicol ?????? Nicol heeft wel kinderen maar volgens mij zijn die nog erg jong en Mark is Peter zijn zoon uit zijn eerste huwelijk. Peter en Nicol hebben samen geen kinderen.

Obesitas programma volgen en een maagverkleining misschien proberen.
Ik had en heb er veel baat bij en ben inmiddels 52 kilo minder zo blij maar je moet wel heel sterk zijn met alles ook.

Zodra hij weer een worstebroodje ziet is dat lijnen en gezond eten alweer vergeten. Ook zijn dikke zoon Mark zou iets aan zijn gezondheid moeten doen. Ze kunnen niet fatsoenlijk lopen omdat ze hun boven benen niet bij elkaar krijgen en hun broeken hangen onder die dikke buiken zodat aan de achterkant een zak van 5 kilo aardappels past in de ruimte waar bij een ander mens billen zitten

Nu maar gauw trouwen want wat zal je geschrokken zijn ,met ooo daar ga me geld smerig wijf als lelijk zijn pijn doet heb jij 24/7 pijn!!! Zou maar een neus correctie laten doen en wat aan je tanden 🤮🤮

🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍

Jezus zeg moet dit trek jij volle zalen laat iemand in zijn waarde zeg

Ben je soms jaloers laat die mensen toch

Ze zou iets aan haar gedrag en toon hoe ze tegen mensen spreekt moeten doen. Want ze denkt Peter komt met botte opmerkingen weg, dus dat moet mij ook lukken. Alleen dat kan niet veranderd worden met een ingreep.

Gelukkig is het achteraf meegevallen Peter maar….a.u.b. luister naar Dick want in Asten willen we nog superlang van je kunnen genieten.
Sterkte 🍀

Beterschap Peter. eens ik weet dat het moeilijk is. Ik heb zelf ook een overgewicht het is allemaal niet makkelijk. Met een goeie coach kom er wel. We mogen graag kijken naar jou vakantieSerie we wensen je van deze kant in Drenthe veel sterkte beterschap

Nicol je mag wel snel het geld veilig stellen want dat is alles wat je wilt van hem ,als jij het woord liefde zou kennen keek je naar je kids om in plaats geld wolf spelen. Dus de enige oplossing voor jou is hem drogere om te trouwen want dat doet hij zo niet heeft hij al vaker gezegt