Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Overmars op straat gezet door zijn vrouw


De Story komt met een hardnekkig gerucht dat Marc Overmars de oud technisch directeur van Ajax die zijn vrouwelijke collega’s lastig viel met stalkende berichtjes en smerige foto’s door zijn eigen vrouw de deur is gewezen.

Marc Overmars deed vorige week een opvallende stap. In plaats van even helemaal uit beeld te verdwijnen uit respect voor zijn slachtoffers had Marc alweer een nieuwe baan gevonden. Hij werd namelijk de nieuwe directeur voetbalzaken bij de voetbalclub Antwerpen in België. Dit nieuws werd groots gebracht door de club met een persconferentie.

Veel mensen vonden dat Marc veel te snel weer een nieuwe baan in de publiciteit had aangenomen. Het lijkt of hij niet beseft wat hij gedaan heeft. Club Antwerpen kon het ook niets schelen, want hun boden Marc zonder blikken of blozen een contract aan. Alleen bleken de sponsoren van de club daarvan niet op de hoogte. Toen ze hoorde dat Marc Overmars de nieuwe directeur werd haakte veel sponsoren per direct af. Die willen namelijk niet geassocieerd worden met hem. Club Antwerpen had het er dus niet goed over nagedacht en insiders laten weten dat ze er nu al spijt van hebben dat ze Marc naar de club hebben gehaald.

Maar Marc heeft deze baan niet voor niets zo snel aangenomen. Het blijkt namelijk dat zijn vrouw Chantal hem uit huis heeft gezet. Chantal was totaal niet op de hoogte van Marc zijn vieze gedrag en lijkt dan ook klaar te zijn met de man van haar kinderen.

Het kwam Marc eigenlijk wel goed uit dat club Antwerpen met het aanbod kwam. Hij kan lekker naar Antwerpen verhuizen en een nieuw leven opbouwen dacht hij. Maar dat zal toch nog een bittere pil voor hem worden. Want Marc dacht dat zijn daden enkel in Nederland een probleem zouden zijn, maar ook in het buitenland zal het hem blijven achtervolgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naar timboektoe verhuizen en nooit meer terug komen…gladjanus

Maar iemand die iemand vermoord heeft na 12 a13 jaar bij goed gedrag vrij laten en een 2e kans geven is wel helemaal in orde??? Het is zeker niet goed wat hij gedaan heeft maar laten we nu niet als gekken gaan roepen.

Nou de alimentatie van hem zal ze wel aanpakken zo vies vindt ze hem dan ook weer niet.

Gebrek aan enig zelfreflectie, empathisch vermogen of /en inzicht wat zijn gedrag bij een vrouw teweeg brengt. Onnozel, arrogantie ten top! Ook van België die denkt aan zijn eigenbelang en niet aan gevolgen om Marc aan te nemen. Denken ze echt dat zijn houding en gedrag hiermee verdwenen is?

Wat mankeert die mannen toch allemaal?!!Nog maar n koffie.

nou ik vindt niet kunnen dat hij zo snel nieuwe baan kreeg
laat ons eerlijk zijn wat hij deed hoor echter niet
en dat zijn vrouw alimentarie zou aannemen is niet meer dan logisch zijn ook zijn kinderen dar hoef zijn vrouw niet vies voor te zijn hij si degene die in de fout ging punt uit is mijn mening