Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Martien Meiland gaat helemaal los op feest


Er is veel kritiek is op het nieuwe programma van de Meilandjes genaamd Chateau Bijstand waar de Meilandjes een maand lang op bijstandsniveau proberen te leven. De kritiek is niet mals. Zo zou het programma nep zijn en zou Martien flink acteren tijdens de opnames. Martien lijkt zich weinig van de kritiek aan te trekken en feest er flink op los.

Er is nu een filmpje opgedoken waar Martien zich helemaal heeft laat gaan op een feestje. In het filmpje is de dronken Martien zich behoorlijk aan het uitsloven. Hij staat op de bank in een club boven de mensenmassa flink te swingen.

Nog opvallender zou zijn dat Martien het op het feestje wel heel leuk had met een vent. Hieronder een foto van Martien en deze vent en daaronder het filmpje waar Martien helemaal los gaat.

Hieronder het filmpje met Martien:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Drugs en drank….

Was je ook op het feestje?

Met wijn kan ie de gekste zijn!😅
Zonder drank is ie een stille willie. Zie je duidelijk het verschil bij ‘Effe Geen Cent Te Makken’. Sjaggi als ie niks op heeft.

Haha dat is een goede vriend van Martien uit zijn geboorte plaats. Niks aan de hand dus effe gek doen met een bekende.
Zo komen de praatjes in de wereld .

Wordt Martien nooit niet moe van zichzelf?

Waarom kan iemand het niet naar zijn zin hebben tussen de normale mensen
Wat is hier nou daadwerkelijk mis mee hij heeft zn broek aangehouden en doet niks schokkends of bizars ..genieten tussen de normale plebs is niks verkeerd mee …martien laat ze maar lullen en geniet er van zolang je kan