Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heeft zangeres Maan het ook met deze bn’er gedaan?


Zangeres Maan wordt tegenwoordig gekoppeld aan flink wat mannelijke bn’ers. Zo gaan de geruchten al langer dat ze het bed heeft gedeeld met Marco Borsato haar coach bij The Voice. Er zijn ook beelden waarbij Maan haar coach Marco een kus op zijn mond geeft op de befaamde barbecue feestjes bij Marco thuis.

Maar ook Ali B en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Het hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. De geruchten gaan namelijk dat Maan verantwoordelijk was voor de zogenaamde burn-out van Jan. Alleen bleek dit geen burn-out te zijn maar een huwelijkscrisis met zijn vrouw Lisa. Jan Smit zou namelijk door zijn vrouw Lisa betrapt zijn met Maan. Toen heeft Lisa, Jan het huis uitgegooid. 

Ook bleek Maan het wel heel erg leuk te hebben met Tijl Beckand in programma Lagi Di Beau waarin Beau van Erven Dorens elke week twee gasten ontvangt in zijn huisje aan het Comomeer in Italië. Volgens veel kijkers deed Maan heel verleidelijk richting Tijl en hield ze zelfs zijn hand vast toen ze in de boot van Beau zaten.

Verder kregen wij van een productiemedewerker te horen dat Beau, Tijl en Maan toen de camera’s weg waren de nacht nog even flink hebben doorgehaald en ontzettend veel gedronken hadden. Als er iets tussen die twee gebeurd zou zijn dan moet het die nacht geweest zijn.

Maar nu kan er nog een nieuwe bn’er aan deze imposante lijst van Maan toegevoegd worden. We hebben namelijk te horen gekregen dat Maan het ook zou hebben gedaan met de Nederlandse DJ Don Diablo. Maan en Don kennen elkaar al veel langer dus het zou kunnen dat dit al een tijdje geleden gebeurd is. Maar toch even het vermelden waard gezien haar trackrecord. Opvallend is dat Don niet getrouwd is en dat maakt toch wel een groot verschil met haar vorige veroveringen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een gezeur en gezijk laat maan met rust

Met Moon kan iedereen het doen?

Vies uitgenast grietje🤮

Jammer dat de geweldig zingende Maan ook een feestbeest is wat uiteindelijk ten koste van haar verdere carrière zal gaan. Maar die BN’ERS deugen natuurlijk ook niet.

Wie is er dan erger,jij of Maan?

Maan , lust er blijkbaar wel pap van ! Bij mij mag ze ook wel even langskomen

Ze heeft gewoon heel erge jeuk

Bij mij hoef ze niet langs te komen!

Wat een ophef over en door Maan. Zó jammer. Ze was zó leuk, mooi en onschuldig in begin van haar carrière.
Ze lijkt wel een matras als het waar is wat allemaal over haar gepubliceerd wordt! Wat heeft zij gemist in haar jeugd?

Misschien een matras

Wat een gezeik over iedereen ze zijn oud genoeg voor hun eigen beslissingen en gedrag waar bemoeien wij ons mee laat die mensen met rust maak je druk om jullie beiden zaken

Hallo.
Ik ben Maan.
Ik heb niks gemerkt van ongewenst gedrag rondom The Voice.
Wel van gewenst gedrag.
Heeeeeeeerlijk.

Precies Frank 👏😹😂😹😂😹

Het heet niet voor niets het Gooise matras

Wat een gezeik over iedereen ze zijn oud genoeg voor hun eigen beslissingen en gedrag waar bemoeien wij ons mee laat die mensen met rust maak je druk om jullie beiden zaken

Als ze tussen neerslag zit word het een crolse kat en loop ze de mannen uit te dagen ze moet maar niet meer na die feestjes gaan sommige boers vinden ze haar ook zat

Maan kan doen en laten wat ze wil want ze is vrijgezel en dan moet je toch eerst even rond kijken voor je een vaste relatie aan gaat, doen mannen toch ook. Maan heeft het vrijgezellig zullen we maar zeggen 👍