Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis haalt keihard uit naar de Meilandjes


Peter Gillis was gister nog in het ziekenhuis om verder te onderzoeken waar die hele lage hartslag nou vandaan kwam. De dokters dachten eerst dat het kwam door zijn hoge suikerspiegel. Maar ze zijn toch niet helemaal zeker en willen Peter daarom verder onderzoeken. De uitslag van deze onderzoeken is nog niet binnen, maar Peter gaat daar ook niet op zitten wachten. Hij is alweer hard aan het werk in zijn vakantieparken.

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden ging even langs bij Peter Gillis en wilde weten of Peter de Meilandjes als concurrentie ziet. Gelukkig ziet Peter de Meilandjes niet als concurrentie, maar hij vind ze wel heel nep. Volgens Peter spelen ze een toneelstuk.

Hieronder het interview.

Jordi:

“Tegenwoordig is het echt vechten om de realityseries bij SBS 6, hè. We hebben nu Chateau Bijstand, we hebben jullie. Merk je iets aan… Chateau Bijstand krijgt momenteel weleens kritiek. Merken jullie dan dat er meer fans juist richting jullie kant opgaan?”

Peter:

“Nee, we hebben gewoon een vaste club fans. Of er nou voetbal op is of iets anders, we hebben altijd vaste kijkers. Dus nee. Er zullen vast mensen bij zijn die Bijstand kijken, de Meilandjes, dat is ook allemaal prima, maar bij ons programma hoef je niet na te denken. Dat is gewoon lekker plat, gewoon zoals we zijn.”

Jordi:

“Zie jij jezelf een beetje als de nieuwe Martien of zeg je: ‘Dat is echt totaal anders’?”

Peter:

“Nee, dat is helemaal anders. Ik wil mij ook niet vergelijken. Wij hoeven het ook niet voor de centen te doen. Als ik morgen stop, dan stop ik en Martin doet het gewoon voor de commerce en daar hoeven wij het gelukkig niet voor te doen. Nee, dat is niets voor ons, want wij blijven gewoon ons eigen en gaan geen toneelspelen, joh.”

Jordi:

“Oh, dat is toneelspelen wat ze doen, zeg je dat?”

Peter:

“Ja, ik vind dat toneelspelen, dus ehh… Kijk, mij maakt het niet uit. Wij zijn gewoon zoals we zijn en als wij een flesje wijn drinken, drinken we hem. Ik heb mensen in de bijstand echt nog nooit wijn zien drinken en hen zitten ’s middags al aan de wijn. Ik zie er niks in!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter laat elkaar in ieders waarde vin het niet tof dat je hun zwart maakt
Een fan van massa is kassa en Chateau
Meiland

Tsja hatseflatser.Ik vind jou een uitsloven.kijk is wat ik heb…Dat hoeven de Meilandjes niet te doen.die werken zelf voor hun geld zonder iemand die constant rond te commanderen.En als jij het niet voor het geld doet stop er lekker mee,vervelend mannetje..zorg eerst maar een ’s voor je gezin..

Ik geef peter groot gelijk wat de meilandjes betreft. Het is zo overdreven bij de meilandjes en ik moet martien helemaal niet, hij doet het meeste overdreven. Vooral bij het spel waar ze nu reclame voor maken, als ik die overdreven stem van martien als je moet kotsen dan van zijn stem.

Peter
De meilandjes acteren en het enige wat jij doet is commanderen en je eigen voldouwen met worstenbrood.Je eigen veters strikken kan je nog geen eens.Laat staan je vrindin tevreden houden in bed ,denk dat ze dat ook zelf moet doen.Maar kijk eerst eens naar je zelf voordat je commetaar levert op een ander.En zorg is dat je parken echt op orde komen zonder dat alles vies en kapot is.

Helemaal mee eens vraag me af wat die meilandjes op hun rekening bij geschreven krijgen per uitzending bijstand het is een klucht en een opgestoken middelvinger naar de mensen die echt elk dubbeltje 5x om moeten draaien programma van Peter is wat dat betreft eerlijk, alleen moet je iets minder eten Peter da’s niet goed voor je .

Nee jullie kunnen. Niet over weg. Met je personeel. Komandeer je hond en blaf zelf en gelukkig hebben wij niets met. Jullie Peter Gils jullie zijn voor lappen op de camping niets is schoon en maar proken n dat zal je van de meilandje,s. Never niet mee maken die zijn. Super schoon neem daar maar een voor beeld aan. En duur je normaal een schoonmaak bedrijf. Te nemen op je camping en huis camping voor thuis ook voor en dat van je vriendin ziet er ook niet uit die denk dat ze God is neem een loopje met je zit achter je geld aan en. Dit wil ik dat. Wil ik nou kan achter je geld aan. Dat is geld waar de mensen intrappen zodat ze op. De camping komen van. Misselijk zooitje. Bij jullie

Rolanda…is niet te lezen jouw stukje tekst, met allemaal punten en hoofdletters midden in de zinnen.🤪😂
Leer eens een goede zinsopbouw te maken.

als hij e erst maar naar zijn eigendedikke nek

Gelukkig heeft Martien zijn geld allemaal zelf verdiend en had geen vader die geld verdiende aan Rotterdamse kinderen met zijn ” camping”

Peter Gillis kijk eens eerst naar je eigen met je vette pens en die snel van je,jij doet niks voor je geld,dat doen de Meilandjes wel en die hebben hun handen niet verkeerd staan alles wat jullie doen is rond commanderen zorg maar eerst voor een grondige schoonmaak beurt op die vieze campings van jou.

Deze dichtgeslipte frituur moet zijn dikje zultkop houden