Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Slecht nieuws voor Connie Witteman


Connie Witteman liet enige tijd geleden weten weer helemaal gelukkig te zijn in de liefde. Het ging om Henk de Vries. Henk is de baas van de bekende coffeeshop The Bulldog en dat heeft hem een plek in de Quote 500 gegeven. Zijn vermogen werd in 2019 geschat op 105 miljoen. Connie heeft natuurlijk wel een bepaalde standaard.

Maar Henk blijkt geen lieverdje te zijn geweest, want hij heeft namelijk in de gevangenis gezeten. Henk zat namelijk twee jaar vast in een Duitse gevangenis en hij had ook nog een heftig conflict met de bekende crimineel Klaas Bruinsma en het scheelde een haartje of hij moest weer jaren de gevangenis in.

Connie was in ieder geval tot over haar oren verliefd en liet weten dat Henk graag op de achtergrond blijft en niet met haar in de schijnwerpers wil staan.

Maar nu lijkt er een einde te zijn gekomen aan dit sprookje meldt Yvonne Coldeweijer. Het trieste is dat Connie zeker wist dat dit haar laatste liefde zou zijn. Blijkbaar zat ze er toch naast. De reden voor de breuk is nog niet bekend.

UPDATE:

Yvonne Coldeweijer had het bij het verkeerde eind. Het blijkt niet te kloppen. Connie en Henk zijn nog steeds bij elkaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zeker de zus van Roggel,beide vielen voor een crimineel🤣🤣🤣
Ze was gewoon bang dat ze werd vergeten….tis maar waar je van houd Witteman.

Tja, het geluk connie op maar niet getreurd. Connie zwelgt immers altijd in de (zelf) aangerichte ellende.

Ah, nu moet ze weer een paar manden oud bed vervangen met een nieuwe.
Eigenlijk wat doet ze met al die tijdelijke beden?