Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis doet bizarre aankoop


Peter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa is stinkend rijk en dat laat hij dan ook graag zien. In de serie haalt Peter zo nu en dan weer een nieuwe auto en de bedragen die hij daarvoor neertelt zijn niet mis. De laatste keer tikte hij maar liefst meer dan 680.000 euro af voor een Rolls Royce. Daarnaast heeft Peter flink in de buidel moeten tasten voor een groot standbeeld van zichzelf. Deze moet in zijn enorme tuin komen te staan.

Zoals je kunt zien is Peter dus heel normaal gebleven. Alleen heeft Peter nog één andere mega aankoop gedaan. Volgens BekendeBuren heeft Peter namelijk een gigantische Spaanse villa in de buurt van Alicante op de kop getikt. Peter betaalde hier maar liefst 2,2 miljoen euro voor.

Maar dan heb je wel wat. De villa is bijna 300 vierkante meter en beschikt over vijf slaapkamers en zes badkamers. En uiteraard heeft de villa ook nog een binnen- en buitenzwembad, indoor Spa, twee sauna’s, jacuzzi, een bar en een garage voor maar liefst 5 auto’s. Oh ja er is ook een lift aanwezig, want als Peter aan één ding een hekel heeft is het wel de trap op lopen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij kan zn geld beter aan de salarissen van zn personeel besteden.En wat geld besteden om zn parken opgeknapt en schoon te krijgen.

Het is je van harte gegund Peter, je hebt er genoeg zweet voor gelaten in de loop der jaren. Geniet ervan.

Je kunt wel zien dat veel het niet kunnen hebben dat hij dat kan geniet er maar van kerel ik gun je het van harte gr rein

Wat een patser is die man!vindt zich zelf geweldig.Kastelen kopen ,standbeeld van zich laten maken en een shop voor Nicolleke .
Weet van gekkigheid niet wat hij moet doen.

Dat is natuurlijk voor mensen uit de Oekraïne…lief van hem….

Schandalig. Zoveel geld wordt niet op een eerlijke a Ier verdient. Dit gaat over de rug van vakantiegangers en personeel. Vakantiegangers die denken in een mooie accommodatie terecht komen maar een vies en akelige bungalow aan zullen treffen.
Personeel wat uitgebuit en afgesnauwd wordt. Wat een verschrikkelijk narcistische man.

Ik heb nog nooit zo een wanstaltig gedrocht gezien, de tranen schieten in je ogen en dan hen je de binnenkant nog niet eens gezien.