Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Regisseuse van docu Andre Hazes klapt uit de school


Yvonne Coldeweijer deed kort geleden een opvallende onthulling. Ze liet namelijk weten dat Andre Hazes de afgelopen keer dat hij in Amerika was het bed gedeeld zou hebben met de regisseuse van zijn eigen docu.

Volgens Yvonne was Andre de laatste keer toen hij naar Amerika ging niet helemaal alleen. Hij had namelijk weer zijn cameraploeg mee voor zijn docu. Hij was tijdens zijn trip in Amerika ook naar een concert van Dua Lipa gegaan. Tijdens dit concert zou hij zoenend gespot zijn met toen nog een onbekende vrouw.

Toevallig sliepen er ook een aantal Nederlanders in het hotel waar Andre verbleef en zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende ochtend uit de hotelkamer van Andre komen. Andre zou dus ook de nacht met haar hebben doorgebracht. Yvonne beweerde dus dat deze vrouw de regisseuse is van Andre zijn eigen docu. Een opvallende detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn.

Nu heeft deze regisseuse voor het eerst gereageerd op deze roddel in het Vlaamse blad Dag Allemaal. Hierin verteld ze dat wat Yvonne beweert echt complete onzin is. Ze is helemaal niet met Andre naar bed geweest. Volgens haar is dit compleet uit de lucht gegrepen en klopt er niets van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

zou ik ook zeggen als ik getrouwd was.
ook als ik niet getrouwd was trouwens want het is toch om je dood te schamen als je met iemand als dree de lakens deelt.

Als ze er maar wel een washandje door heen gehaald heeft.

Natuurlijk zegt ze dat ze het bed niet heeft gedeeld met Andre.Want ze wil niet in het rijtje van Bridget Sarah en Anne-Rose genoemd worden en daarbij ze is ook nog eens getrouwd.

soms vraag ik mij af waarom er zoveel gekletst wordt.Alle mensen lopen op hun manier hun leven.En zonder pijn kan mij niet groeien.Laten we ons maar zelf in de spiegel kijken

Uit iemands lopen wil nog niet zeggen dat je de lakens hebt gedeeld, wellicht n gewoon werkgelateerd bezoekje……oordeel niet opdat ge zelf veroordeeld zult worden..
Amen