Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ziet er niet goed uit voor Johnny de Mol


Hoewel Lil Kleine iedereen over zich heen kreeg toen hij zijn vriendin Jamie Vaes mishandelde lijkt Johnny de Mol deze dans te ontspringen.

Shima de ex van Johnny beschuldigt hem van hele heftige dingen. Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en in die aangifte staat onder meer dat Johnny haar geschopt, geslagen met zijn vuisten en haar zelfs gewurgd zou hebben. Er zitten foto’s in het dossier van de verwondingen, doktersverklaringen en er zijn zelfs getuigen. Daarnaast is er ook een geluidsopname waarop Johnny alles bekent aan Shima.

Het bewijs is dan ook overweldigend en dat Johnny nog steeds durft te beweren dat er niets van waar is zoals hij een aantal dagen deed in zijn eigen talkshow HLF8 is toch wel schokkend. Zelfs Eva Jinek zei in haar talkshow dat ze twijfelt aan de woorden van Johnny. Ook Johan Derksen denkt dat er wel degelijk dingen gedaan zijn door Johnny die niet door de beugel kunnen, maar Johan zegt dat de voornaamste reden hiervan de drank en drugs was waar Johnny in die periode flink aan zat. Maar ja dat iemand onder invloed is wil niet zeggen dat je het kan goedpraten of dat het niet zo erg is. Dus dat is geen excuus.

Ook beweerde Shima eerder dat de familie de Mol haar zwijggeld aanbod om maar geen aangifte te doen en de zaak achter zich te laten. Dat is ook vreemd natuurlijk, want je gaat als je iets niet gedaan hebt natuurlijk geen zwijggeld aanbieden als het klopt wat Shima zegt.

De rechtszaak die er zeker lijkt te gaan komen zal dan ook een groot mediaspektakel worden. En mocht Johnny veroordeeld worden op alle beschuldigingen dan zal hij zeker een tijdje de bak in gaan en lijkt zijn carrière toch echt wel voorbij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De carrière van Johnny de Mol is mijn insziens toch al erg beschadigd, Als maar een heel klein gedeelte van de beschuldigingen waar is,is het over en uit voor Johnny. Wie wil er nou nog kijken naar een artiest kijken die losse handjes heeft en anderen de maat wil nemen. Nee dit dan is toch echt exit carrière voor hem.
Net zoals de carrière van Ali B.,Marco B. Lil” klein en Glennis Grace.Zelfs als de rechter ze niet veròordeeld,is er al zoveel vuiligheid bekend geworden dat ze niet meer serieus kun en worden genomen.
Terecht dat ze worden gecanceld.In het buitenland gebeurd dat nu met Will Smith.
Want als je bekend bent en een rol model bent,, moet je ook netjes gedragen.

Waar 2 mensen ruzie hebben…
Hebben ook 2 mensen schuld..

hahahahaha illuminatie doet zen ding lijkt wel alsof al die
gasten nee hebben gezegd tegen iets ze worden allemaal aangepakt

We kijken altijd naar Half 8 met Johnny
We geloven niet al die beschuldigingen tegen hem,als je rijk ben als hij is altijd iemand die probeert false beschuldigingen te uiten om.geld af te persen,in het ergste:
Beiden hebben dan schuld aan dan ook beide personen veroordelen

Misschien moet je je eens verdiepen in het onderwerp “Huiselijk Geweld” Ria.
Dan zie je dat jouw opmerking niet áltijd van toepassing is……..

Dus Ria als jij en je man ruzie hebben mag hij erop los rammen bij jou, begrijp ik uit je reactie!! Wat een ongezonde relatie en slecht voorbeeld

Mee eens, de man heeft altijd alles gedaan en de vrouw doet nooit wat