Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes heeft geen contact meer met Rachel Hazes


Het schijnt weer goed mis te zijn in de Hazes clan. Dit keer hebben wij te horen gekregen dat Andre Hazes en zijn moeder weer ruzie hebben gekregen en ze elkaar niet meer willen spreken.

Het lijkt alles te maken te hebben met Monique die samen met haar zoontje naar Amerika is gevlogen om bij Andre te zijn. Voordat ze het vliegtuig instapte plaatste ze nog een bericht om haar Instagram account. In dit bericht liet ze weten dat ze graag weer als gezin bij elkaar wilde zijn. Het had er dan ook alle schijn van dat Andre en Monique het weer wilden proberen met elkaar.

Yvonne Coldewijer wist te melden dat ze het zeker wist dat Andre en Monique weer bij elkaar zijn. Sterker nog ze is ervan overtuigt dat Andre en Monique binnenkort zullen gaan trouwen.

Helaas voor Monique werd haar Instagram bericht hier in Nederland niet zo goed ontvangen. Dit kwam overigens niet omdat ze voor de zoveelste keer Andre weer een kans wilde geven. Nee, dit had te maken met kleine Dre die leerplichtig is en blijkbaar weken vrij heeft gekregen van school.

Dit schoot bij veel ouders in het verkeerde keelgat, omdat hun ook graag hun kind een paar dagjes eerder vrij zouden willen hebben van school voordat de meivakantie begint. Dan kun je namelijk eerder op vakantie en dat bespaard geld en je ontwijkt de drukte.

Vooral op de basisschool van kleine Dre waren ouders woest, want waarom kreeg kleine Dre weken vrij van school als daar geen goede reden voor was. Weken vrij krijgen van de leerplicht kan alleen als er echt is ernstig aan de hand is. Dat lijkt bij kleine Dre niet het geval te zijn.

Blijkbaar is Rachel Hazes ook niet blij met het besluit van Monique om Andre achterna te vliegen. Rachel had liever gezin dat Andre alleen in Amerika bleef om zijn docu af te ronden en niet om zich te richten op een verzoening tussen hem en Monique.

Rachel en Monique haten elkaar namelijk. Rachel mag van Monique haar kleinkind niet zien en Andre heeft daar altijd tussenin gestaan. Nu gaat het gerucht dat Rachel haar zoon boos heeft opgebeld en gevraagd waar hij in godsnaam mee bezig is. Rachel zou hem op het hart hebben gedrukt niet in de val van Monique te trappen. Alleen denkt Andre hier heel anders over en het gesprek is dan ook in een flinke ruzie geëindigd. Het lijkt er dan ook op dat als Andre en Monique weer samen zijn hij het intensieve contact met zijn moeder wel kan vergeten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goed zo Andre, eindelijk verstandig!😜 Nu ook nooit meer in haar narcistische praatjes trappen.
Zij houdt alleen van zichzelf.
Iedereen ook haar kids zijn niks meer dan een gebruiksvoorwep voor haar.
Zij is een grote egoist!

Ik vind het schandalig dat oma geen enkel contact mag hebben met haar kleinkind. Je kunt van alles roepen, maar Monique ontspringt nu wel erg vaak de dans.

Nou Rachel is nou niet echt de perfecte oma hoor en narcistisch is ze zeker ikken ikken ikke en in haar ogen doen altijd andere het verkeerd en is het een ander zijn schuld ik kan een boek over haar schrijven en ja ik ken haar heel erg goed

Precies! Groot gelijk! Andre moet voorgoed kappen met zn moeder. Dat mens staat alleen maar voor ellende. Waar bemoeit ze zich eigenlijk mee. Haar zoon maakt uit met wie hij samen wil zijn Niet dat ordinaire, egoïstische op geldbeluste wijf. Roxanne die had al snel door dat haar eigen moeder niet deugt. Nu andre hopelijk ook. En als andre van de alcohol afblijft en zn zak in de broek houdt(want dat is toch wel een dingetje😂). Dan komt het helemaal goed tussen grote Dre en moniek.

Zuchttttt

Dus haar reactie, wat Andre ook doet, ze staat altijd achter hem, is ook louter een leugen van die heks.
Ze moet haar kinderen eens gaan waarderen, mijn kind is er niet meer, ik kán niet eens meer ruzie maken met hem, ik heb er hemel en aarde voor over om hem terug te halen.
Maar die heks van een Rachel, stoot haar kinderen steeds maar van zich af.
Ze is moeder onwaardig.
Ze moest ook maar eens goed met haar neus op de feiten worden gedrukt,dat je je kinderen ook voor altijd kan verliezen.

Een hele dikke knuffel & veel geluk met liefde overgoten! Xx een ouders loze kind van

Henny huis man is een ouwe zeur hikken zelf toch wel beslissen of hij wel of niet een programma over goed wil maken
Daar kan John de mol toch mix aan doen
Henny goed zij met u

Er is iemand ziek en dan bedoel ik niet mentaal, wie dat is….

Ik weet niet maar waar bemoeit die raggel zich mee andre is geen kind meer en kan zijn eigen keuzes maken snap dat nu eens een keertje vuile bemoeial je vraagt continu aandacht echt super zielig ben je bahhhh

Als dat waar is super laat Rachel maar gaat koken.

Hé hé wordt hij wakker, zijn moeder is een golddigger die over de rug van de oude Andre nog steeds misbruik weet te maken,ze heeft alleen geluk gehad dat de scheiding er nog net niet door was,dat mens is een kreng heeft met iedereen ruzie,als je die als vrouw en moeder hebt raak je zeker wel aan iets verslaafd ba wat een egoiste is dat is alleen met zichzelf bezig en iedereen moet naar haar poppen dansen ba

Als het waar is dat Andre Hazes geen contact meer heeft met zijn moeder lijkt me dat een verstandige beslissing. In mijn ogen bemoeit moeder Rachel zich veel te veel met haar kinderen. Dat moet ze niet doen want ze hebben hun eigen leven en maken hun eigen keuzes. Het moet haar inmiddels toch duidelijk zijn dat het tegen haar werkt als ze alles wil sturen in het leven van haar kinderen.

Geen zorgen, zodra de stekker weer eruit is met die parasiet, komt hij weer bij zijn moedertje.
De reis heen en weer tussen twee moedertjes.

Rochel gaat alleen zogenaamd iemand missen als ze niet meer op deze aardbol rondhuppelen.Kijk maar naar die ouwe zonder nek en haar moeder want o wat mist ze die.

Vertel dat verhaal ken ik niet. Ben nieuwsgierig.

Dat is voor Andre een heel verstandige zet om geen contact meer te hebben met je moeder , het zou zooooo veel beter voor je zijn en zeker voor je gezinnetje. Want ik dacht dat ze had gezegd wat Andre zijn keuze is daar leg ik mij bij neer , nou NIET dus !! kijk naar je zus daar gaat het prima mee omdat ze geen contact heeft met je moeder .Wees jij ook maar verstandig want je moeder zal dat nooit zijn en worden

Snap eigenlijk niet goed dat iemand die zegt dat hij een burn-out heeft de hele tijd op en neer vliegt naar Amerika om een docu te maken al maanden lang. Vraag me ook af waar het over zal gaan omdat hij gewoon een ordinair volkszangertje is en geen grote ster uit Amerika.

Ik vindt dat je er wel over gaat met je commentaar, veeg voor je eigen deur laat André met rust en hij is trouwens aan niemand een verantwoording verschuldigd wat of wie hij ontmoet of mankeert, hij moet zijn leven zelf leiden en nu leeft die dagelijks onder de druk van iedereen je zou voor minder een burn-out krijgen

Hoop dat André eindelijk verstandig is en geen contact met zijn moeder neemt die wil het leven van André Hazes wel vertellen met wie hij mag gaan André Hazes mocht jullie voor elkaar gaan en je zoon laat je niet door moeder verbieden leef je leven zoals jullie dat willen zonder je moeder