Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin lekt schokkende berichten over Marco Borsato


Het blijkt goed mis te zijn in de familie Borsato. Een vriendin van Daisy Piras heeft informatie over onder meer de aangifte tegen Marco en andere schokkende berichten doorgespeeld. Daisy Piras is de vriendin van Luca Borsato de zoon van Marco en Leontine.

Dennis Schouten en Jan Roos kwamen met printscreens van berichtjes die doorgestuurd zijn door de vriendin van Daisy Piras. In één van die berichtjes staat onder meer het onderstaande:

,,Vandaag komt als het goed is in het nieuws dat er een nieuwe aangifte tegen Marco is gedaan.”

Maar dit is nog het minst schokkende, want Dennis en Jan laten ook weten dat de vriendin van Daisy die dit alles heeft doorgespeeld laat weten dat het niet goed gaat met Leontine. Ze zou dagelijks aan de drank en verdovende middelen zitten. Luca de zoon van Marco en Leontine zou dit zelf verteld hebben aan Daisy en zei zou dit weer aan haar vriendin hebben verteld.

Ook zou Marco Borsato foto’s van Leontine naar zijn minnaressen hebben gestuurd en daarbij hebben gezegd dat hij Leontine lelijk en oud vond volgens Dennis en Jan Roos.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je hebt geen vijanden nodig als je vrienden hebt ❗❕

Om te janken walgelijk respectloos die kan je beter uit de fam zetten

Je zal maar zo een vriendin hebben, fijn hoor want daar kan je op vertrouwen. Meteen dumpen !!!

Ik lig krom van deze site… Erg vermakelijk.

Als ik zo’n ex had en 2 verwende koters, die ook nog meeheulen met hun pa, dan word je wel kapotgemaakt. Wat is dat een vreselijke familie. En als er iemand een ouwe afgelikte kop heeft dan is het Marco Borsato wel. Wrs ook nog een paar vette s.o.a.’s op zijn andere kop.

Hier geloof ik niks van. Dat hij Leontine oud en klik vind. Hij houd nog steeds heel g een van Leontine. Dus waarom wordt hier zo gemeen gepraat worden. En ik geloof ook niet alles wat ze van Marco zeggen.

Zoon van Marco: dumpen je vriendin!😬👊
Sneaky zeg, alle ins en outs van je schoonfamilie met lachende smiley aan je vriendinnen doorgeven.💩
En vervolgens boos op je vriendinnen & jezelf er volop uitkletsen met alle leugens. Bah!😜

Inderdaad is ze heel goed in