Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende onthulling over Peter Gillis


Peter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa werd een tijdje geleden met spoed afgevoerd met de ambulance naar een ziekenhuis. Volgens zijn vriendin Nicol werd Peter niet lekker toen hij samen met zijn zoon in overleg zat. Hier was de cameraploeg ook bij die hun volgt voor de serie. Er werd gelijk de ambulance gebeld.

In de ambulance blijkt het allemaal heel slecht met Peter te gaan. Zijn hartslag is extreem laag met maar 30 slagen per minuut en het ambulancepersoneel besluit eerst nog een extra reanimatie-team op te halen wat dichterbij was dan het ziekenhuis voor als het helemaal mis zou gaan.

Gelukkig blijkt er in het ziekenhuis niks ernstig aan de hand te zijn. De artsen wijzen naar het hoge suikergehalte in zijn bloed als oorzaak van zijn klachten.

Het is al langer bekend dat Peter natuurlijk een erg ongezonde levensstijl heeft die dit mede allemaal veroorzaakt. Peter heeft overgewicht en sport niet. Gisteren in Shownieuws deed Peter een schokkende onthulling.

Peter liet namelijk weten dat er dagen zijn dat hij wel 16 worstenbroodjes wegwerkt. Een worstenbroodje bevat 400 calorieën en als je er 16 eet op een dag betekent dat 6400 calorieën. Een gemiddelde man heeft aan maximaal 2500 calorieën per dag genoeg. Peter zit er alleen al met zijn worstenbroodjes dik overheen. En daar komt dan nog bovenop wat hij nog meer eet op een dag, want de worstenbroodjes zijn voor Peter een lekker tussendoortje.

Nicol somde ooit eens in een aflevering van Massa is Kassa op wat Peter op een dag nog meer had weggewerkt.

 ,,Drie glazen ranja, een yoghurt met steviasuiker, drie cappuccino’s, twee cola zero, salade met kip, anderhalve yoghurt met cornflakes, cappuccino, twee ranja, cola zero, yoghurt met cornflakes, twee boterhammen met kalfsragout, vanillevla, ranja, cola zero en zalmteriyaki met groente en sla”

En als Peter daar ook nog bij drinkt op een dag is het volgens Nicol nog meer.

,,Zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen en een halve zalm en een uitsmijter met alles.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo schokkend is dat niet.Want dat was bij massa is kassa al te zien hoeveel dat ie naar binnen werkte.

Als iemand zo ongezond leeft moeten ze hem in het ziekenhuis weigeren iets wat de longarst soms ook met rokers doet.als je longen al niet goed zijn waarom zou dat met zulke mensen dan niet kunnen wie niet horen wil moet maar voelen zo zegt het spreekwoord.
Ook al is.iemand nog zo rijk en nog zo bekend die mensen zijn niet te helpen en nemen onnodig de tijd van artsen in beslag.